Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SOS-ENDURO

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SOS-ENDURO

Koлеги,ще ви бъда благодарен ако ми кажете къде и колко приблизително ще струва смяната семерингите на предницата на ендурото ми

Има няколко вариянта протекли предници.

1. когато семерингите не са наранени и само се почистват.
    2. когато нящо е наранило семерингите масло минава през тях.
    3. когато предницата не е ремонтирана много време и семерингите и лагерите са се износили. Когато ти се износят лагерите, коловете почват да глопат напред назат(луфт между двете тръби) и дори и да сложиш нови семеринги, пак протича предницата, защото този луфт ги скапва много бързо.

приблизителни цени лв.:
    1. 100
    2. 100+цена семеринги
    3. 300+ в зависимост от цената на лагерите.

Какъв е мотора и каква е предницата?

Коментар

Събине,мотора ми е доста стар- Сузуки ДР600 от 1988г,за предницата не мога да ти кажа каква е. Аз обаче имам съмнение за причината: Възможно ли е да съм я повредил от това,че сега се уча да го карам на задна гума и още не мога да го пускам плавно ами побивам предницата в асвалта?
      "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
      А+
      LZ1DRZ

Коментар

Не, би трябвалода поняся всякакви удари. Маслото за 1 година става на грес, представям си твоето какво е

Хора които магат да ти направят предницата са примерно Баджо, Сашо Карчев, Сервиза до Луканов(евентуално)

Коментар

Нещо по-конкретно да ми кажеш? И заслужава ли си парите,въпреки че тоя мотор вече е НЕПРОДАВАЕМ-дал съм по него близо 3000лв,а надали ще се намери някой да даде и 2.Така,че си остава завинаги мой!!!!!!!
          "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
          А+
          LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro
            Нещо по-конкретно да ми кажеш? И заслужава ли си парите,въпреки че тоя мотор вече е НЕПРОДАВАЕМ-дал съм по него близо 3000лв,а надали ще се намери някой да даде и 2.Така,че си остава завинаги мой!!!!!!!
            Тези цени за ремонти са за кросовите предници, за твоята не съм наясно с цените, но предполагам че е по малко и предлопакам че ще минеш само с маслени семеринги.

Коментар

В мотобум за ХЛ-а ми взеха към 80-100лв.( не помня) за смяната на семерингите.Тая цена включва семерингите,маслото и работата.

Коментар

В мотобум не бих си оставял мотора, по добре им занеси само предницата. Един приятел срещу половината пари от цената на скъсаната му мембрана на карборатора получи мембраната на един мотор оставен за ремот! После е имало "Опа, и мембраната ти е скъсана, дай сега 200+лева за нова"

Коментар

Аз отидох с мотора.За 1ч. регулираха клапаните и смениха семерингите .Не съм го оставял та не знам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X