Koлеги,ще ви бъда благодарен ако ми кажете къде и колко приблизително ще струва смяната семерингите на предницата на ендурото ми
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
SOS-ENDURO
Свий
X
-
Има няколко вариянта протекли предници.
1. когато семерингите не са наранени и само се почистват.
2. когато нящо е наранило семерингите масло минава през тях.
3. когато предницата не е ремонтирана много време и семерингите и лагерите са се износили. Когато ти се износят лагерите, коловете почват да глопат напред назат(луфт между двете тръби) и дори и да сложиш нови семеринги, пак протича предницата, защото този луфт ги скапва много бързо.
приблизителни цени лв.:
1. 100
2. 100+цена семеринги
3. 300+ в зависимост от цената на лагерите.
Какъв е мотора и каква е предницата?
-
Събине,мотора ми е доста стар- Сузуки ДР600 от 1988г,за предницата не мога да ти кажа каква е. Аз обаче имам съмнение за причината: Възможно ли е да съм я повредил от това,че сега се уча да го карам на задна гума и още не мога да го пускам плавно ами побивам предницата в асвалта?
"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
Не, би трябвалода поняся всякакви удари. Маслото за 1 година става на грес, представям си твоето какво е
Хора които магат да ти направят предницата са примерно Баджо, Сашо Карчев, Сервиза до Луканов(евентуално)
Коментар
-
Тези цени за ремонти са за кросовите предници, за твоята не съм наясно с цените, но предполагам че е по малко и предлопакам че ще минеш само с маслени семеринги.Първоначално публикуван от Evgeni EnduroНещо по-конкретно да ми кажеш? И заслужава ли си парите,въпреки че тоя мотор вече е НЕПРОДАВАЕМ-дал съм по него близо 3000лв,а надали ще се намери някой да даде и 2.Така,че си остава завинаги мой!!!!!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар