Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Еднодневни или двудневни състезания догодина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Еднодневни или двудневни състезания догодина

Пускам тази анкета защото мненията са противоречиви.Според някои,както и според мен,карането само стотина километра в събота е малко.А разходите са сериозни.Примерно за Бухово тази година аз минах 700км в двете посоки и направих две нощувки.Ако не бях сам,на газ и не бях спал у приятели това щеше да ми струва към 200лв.И това са само път и хотел.Някак неоправдано ми се струва,ако знам,че ще покарам 2-3часа и всичко ще приключи!
    С 200лв мога да карам цяла седмица из горите в моя си край и даже ще има пари за нова гума.Все пак не всеки идва заради гонката.Половината от учстниците ни идват просто за да си покарат и да си направят кефа.Е кефа е малко за тази цена!

Моля гласувйте и се обосновете.
    2
    Само в събота
    0.00%
    0
    Само в неделя
    0.00%
    0
    Събота и Неделя
    100.00%
    2
    К. Кулев

Аз ли нещо не вдявам правилно или ти си изтървал третия отговор"и двата дни"?

btw - доколкото си спомням - само модератор може да промени анкетата, но може и да греша

Коментар

Да, липсва...

Коментар

Хубаво би било и 2-та дни но определено е трудно да се постигне.
        Предполагам в неделя ще си останат традиционните свободни обиколки на района от тези които могат
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Моето мнение е че трябва да се кара 2 дни и то по 100км.
          Защо?:
          - ендурото е издържливост на - човека
          - на мотоциклета
          - има само 7,8 кръга
          - разходите са много за 2 часа каране както казва и К.Кулев.
          - трябва да развием спорта и да привлечем нови хора.
          - в крайна сметка няма и кого да снимаш с камерата за 1 ден
          Който гони спортни успехи нека да кара колкото иска а който е за кеф може даже и с цигари и фотоапарат да кара по трасето.

Коментар

Зная, че за някои е доста скъпо двудневното състезание, но както казва Ламята, имаме нужда от него в много отношения. Едно състезание усъвършенства много състезателя и сигурно в съотношение със свободното каране ползата от него е 5 към 1.
            Ндявам се догодина да решим въпроса в полза на двудневните за сезон 2007 !
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от ®yMeH
              Аз ли нещо не вдявам правилно или ти си изтървал третия отговор"и двата дни"?

btw - доколкото си спомням - само модератор може да промени анкетата, но може и да греша
              Ами пуснах за възможни отговори:
              1.Събота
              2.Неделя
              3.Събота и неделя

Събота и неделя са и двата дни

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
              Ндявам се догодина да решим въпроса в полза на двудневните за сезон 2007 !
              Жоро,защо все отлагаш за догодина???Като питах за сингъла пак така отговори??И от къде го измислихте това събота???В цял свят състезанията са в неделя!!!(с малки,ама съвсем малки изключения)
              К. Кулев

Коментар

калине не само в събота или неделя
                повечето от нас искат да карат и да се състезават всеки ден по цял ден
                аз също
                ама за съжаление реалностите са други
                трябва да се ходи и на работа и да се изкарват и кинти
                трябва и на деца жени и приятелки също да се отдели време
                на родителите също
                а шампионата за сега е 100%аматьорски
                тоест на никой от нас не му плащат за това че е отишъл на състезание
                кофти ама щом не ми плащат за тва че ходя на състезания трябва
                да ходя и на други места че да може да взема кинти та да ида и на състезание
                това е за съжаление истината
                иначе съм сигурен че на всички им се седи и по два и по три че и повече дни

Коментар

Калине, аз гласувах за два дни, но много не могат да си го позволят и желаят в неделя да са при семействата си.
                  Лесно ни е на нас, ергените.
                  -------------

Коментар

абе хора имаме по 1 седмица в месеца а другите 3 при жените и децата.Защо не вземем да караме по 2 дни на състезние та да ни е пълен кефа, тъй и тъй вече таз седмица жените ще ни кълнат поне да е докраи.Пък другите 3 уикенда ще караме по местоживеене освен ако на някои жена му не е много люта.

Коментар

Ам'чи тъй ми! Жените ни точно са спокойни, че в гората няма весли момичета и ако останем някоя събота и неделя в града, ще почнат да се съмняват, че пак кроим някаква оргия, пък то въобще не е вярно
                      Ламя, к'во стана бе, Магарето нали щеше да организира групов преглед у тях
                      -------------

Коментар

калине не само в събота или неделя
                        повечето от нас искат да карат и да се състезават всеки ден по цял ден
                        аз също
                        ама за съжаление реалностите са други
                        трябва и на деца жени и приятелки също да се отдели време
                        на родителите също
                        а шампионата за сега е 100%аматьорски
                        тоест на никой от нас не му плащат за това че е отишъл на състезание
                        кофти ама щом не ми плащат за тва че ходя на състезания трябва
                        това е за съжаление истината
                        иначе съм сигурен че на всички им се седи и по два и по три че и повече дни

Коментар

мън мън... :x
                          На мен да не ми плащат бе,Митков???
                          Какви жени,какви деца бре?Цяла седмица по курви,баш в неделя когато е състезанието ли се сетихте за жените
                          Значи една неделя в месеца не можете да отделите за състезание????
                          Абе Митков кво ти става бе човек??
                          Първоначално публикуван от митков
                          В неделя не ходиш на работа
                          трябва и на деца жени и приятелки да се отдели време
                          щом не ми плащат за тва че ходя на състезания трябва
                          Е от жената,детето и приятелките ли ще изкарваш

Не бе -сериозно!Това е една неделя в месеца??!!Кога си карате моторите,като една неделя не можете да отделите????И на кого от всичките състезатели по мотоциклетизъм му плащат за да се състезава???Тука редовно намеквате за такива неща!!!Професионализъм в българския мотоспорт е едно МНОООООГО абстрактно понятие.На пръстите на едната ми ръка се събират (и май остават даже свободни) хората които са се уредили така,че да вземат някаква заплата и състезанията да са единствената или основната им дейност.И ако има такива които да не правят нищо друго,то е защото някой ги издържа(мама,тати) Е останалите 200 души какво????Как и защо успяват!!
                          Както решите!Зная,че има наистина много заети хора,но не вярвам,че някой е зает в неделя след състезанието което е в събота!Още повече сами казвате,че ще се остава събота вечерта и неделята пак заминава!За мен всеки който предпочита състезанията да са само в събота просто не му се кара!
                          К. Кулев

Коментар

Митков защо повтаряш???Я се самомодерирай

ПП И изтрий и моето
                            К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев
                              ...Е от жената,детето и приятелките ли ще изкарваш
                              Че ти как го мислиш него, сигурно и там има някакъв бизнес!
                              -------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X