Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотори и АТV - АНКЕТА !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Е и аз отговорих.Ама питам какъв точно е смисъла.И още не съм го разбрал.Темата все още ми е леко странна.
    Събин е прав,но това е съвсем друго нещо.Да почерпят хората от нашия опит е добре.Писах го вече.Ама не това е целта на темата доколкото разбирам.
    Димитре,прав си.(За пазара.Не за това че пак не съм разбрал.)Пиша това защото знам колко им пука на големите фирми за нас.А знам например от Макея моторс,които ми бяха спонсори навремето.Пича искаше да става дистрибутор на Дайнезе(много популярна марка за облекло за пистови мотоциклетисти). Отиде в Италия,и то с пари.Не да му дават стока на консигнация или нещо подобно.Иска да работи със свои пари.Разбираш ли за какво говоря?Не е искал да го забележат,да дойдат,да му стават спонсори,да му предложат оферта...Искаше просто да работи с тях като техен представител.Да изкарва пари за тях.Ама те казаха,че ги интересува,ако продава по еди колко си екипа на месец,еди колко си на година!!Е няма къде да ги продава.Сигурно само в Милано в Италия се продават 5 пъти повече екипи отколкото в цяла България.Абе 5...Много повече!
    Искам да ти кажа,че нашия пазар е ТОЛКОВА МИЖАВ,че тях изобо не ги интересува!И ако някой очаква ALPINESTARS да забележат темата във форума... Та Димитре искам да ти обясня,че няма да "загинат" без нас.
    Инъче нямам абсолютно нищо против темата.И се радвам,че някой мисли и се опитва нещо.Исках да разбера какво точно мисли Жоро като пише тая тема.Това е.

Митков започвай да свикваш да обясняваш кое защо го правиш.
    Когато си на отговорен пост трябва да си готов за това.Като за начало може да обясниш защо си изтрил забележката ми към модераторите!Може и на ЛС както е обичайната практика.
    К. Кулев

Коментар

Калин е прав, пазара ни е смешен. Гърция за 1 ден продава повече ауспуси акрапович, отколкото аз съм продал в БГ за 1 година! Мисля че пазара ни е най малкият в цяла еврола. Няма да се очуда дори Албания и Македония да въртят повече оборот от нас в тази област...

Коментар

Калине, ти що правиш забележки на Николенчо че задава много въпроси, бе
        Вижте, какво, не всички фирми са с размерите и размаха на Дайнезе, Уфо и други такива. Определено има интерес към ендурото в България от по-малки фирми и мисля, че пътя да ги стимулираме е този. Семотото на Данчо е типичен пример за това! Рано или късно пазарът в България ще се разрасне. Това че имаме достатъчно почва за ендуро тук го предразполага. Дори и да не тръгнат всички масово да купуват сега, по-късно ще стане! Ще тръгнат чужденци насам да карат. Както виждате вече идват такива групи. Преди година австрийците изкупиха всички фанелки на Данчо, искаха и много други неща да вземат, но нямаше в наличност, щото пазарът ни е свит.
        Не е лошо да изпреварим разрастването и да извлечем, каквото може полезно от това, дори и на този етап да броим малко паузи.
        с това нещо може да се занимават заинтересовани хора от нас, които могат да отделят някакво време или дори искат да искарат някой лев. Такива като мен, които си имат друг бизнес и достатъчно ангажименти естествено само ще си купуват, но защо да не се опитаме да отворим път за други и за шампионата като цяло?!
        Защо пък Ендурофедерацията, която сега ще създадем да не контактува с фирмите на базата на поръчки за състезатели и да не карат 50% с шушлякови якета?
        Мисля че да се мисли малко в аванс не е никак лошо, а каквото излезе. Нищо не губим от това.
        Тази година всички призове ще са дадени от имато на шампионата, а за сметка на Crazy job, така че едва ли някой може да ни обвини в комерсиализъм
        Вярвайте, подбудите са изцяло в полза на всички участници в шампионата !!!
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

А бе къв комерсиaлизъм бе Жоро.Така ли ти прозву4ах?Просто не ми стана никак ясен смисъла на анкетета и затова питах!
          Добре де,как 6те заинтересува6 CEMOTO като според пове4ето хора ALPINESTARS е истината?Абе има6 някаква идея и това много ме радва!Ама и 6те те подкрепя когато я изясни6 и направи6 да изглежда наистина смислена.
          Ама наистина браво,4е изоб6то има6 не6то в предвид и,4е преви6 не6то!!!
          К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X