айде кажете как мислите коя фирма прави първа алу рама а аз накрая ще ви кажа
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
коя фирма първа прави кросов мотоциклет с алуминиева рама
Свий
X
-
КавазакиЕндурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com

-
айде да ви светна че да не се тормозите
за първи път кросов мотор с алу рама прави не хонда както мнозина мислят а ...ямаха
дааа още 92 ра показват уз250 с алуминиева и то делта бокс доколкото помня рама на изложение в щатите
явно обаче идеята им като за 92 ра е изпреварила времето и не намира голяма поддръжка
та затова хонда 97 ма удари джакпота като пусна модел с алу рама ср250
а от 98 а и ср125 с алу рама
не знам дали помните но отначало като излезе този модел на хонда стана такъв хит че другите производители нея година не можаха сигурно да се вредят
след тва модата малко попремина и станаха модерни 4 т тата
ама от как хонда пусна и такъв със алу рама другите вече се активираха сериозно и вече всички /почти/ я въведоха
та всъщност отговора на анкетата е - ямаха 92 ра гдина
Коментар
-
определено Хонда е фирма която налага стандарти и мода в мотоциклетите като цяло
....напоследък даже и в автомобилите и то много сериозноHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Хонда е стандарт в двигателостроенето.Първоначално публикуван от Kрасиопределено Хонда е фирма която налага стандарти и мода в мотоциклетите като цяло
....напоследък даже и в автомобилите и то много сериозно
За другите неща - не мисля.....2010 CRF 250 R
Коментар
-
...е нали говорим за технологии не за дизаин, ама щом си рекъл
а дори и за дизаин да е мисля че са им много добри и в това отношение, особено новия модел който е с цяло стъкло на фаровете и стоповете отпред и отзад. мисля че това пъри хонда го прават и са получили големи овации

а в мотоциклетите определено владеят и дизаинаHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар