Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сътрудничество между България и Испания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сътрудничество между България и Испания

Колеги ,скоро научих че съществува едно споразумение между двете страни и по точно се отнася до това че те ще си сътрудничат в областа на мотокроса.В това число споразумението е между пистата за мотокрос в Севлиево и тукашната Белпуиг ,това се намира близко до Барселона.Там се говори за сътрудничество и обмяна на опит а съшто така и за даване на шнс за изява на млади пилоти.Съшто така се предлагат и курсове за механици и лица свързани с организацията на такива мероприятия.Всичко това се предлага между двете страни и самите курсове ще бътад организирани през 2008 година.Другото е че дали нашата федерация ще осведоми всички желаешти ,например по интернет или ще си го запазят в таина и ще идат определени хора.Та затова реших и да го напиша , и нека хората да знаят че всички тези курсове се много добри и има полза от тях .Друго нещто е дали ще видат бял свят или пак всичко ще се потули.Пздрави
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

До: Сътрудничество между Българиа и Испания

Аз бас лова , че мотокроса отново ще стане меката на кражбите .

Сърбите вече трета година имат фристайл дисциплина , а ние отново ще се класираме на доброто 19то място.

Коментар

До: Сътрудничество между България и Испания

Пепи тази новина я бях чул още преди година, че белпуиг и севлиево ще се оформят като тренировъчни и учебни трасета за европейския елит, но явно от всичко казано няма нищо сторено.
      За обучение и обмяна на опит сега чувам, ясно е че идеята е добре, но мисля че ако се стигне до нещо реално пак ще се представим по типично български
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: Сътрудничество между България и Испания

Краси има и много хубъва снимка на нашият президент на федерацията които ми е и градски с всички други шефове мисля че единия се казваше Волвганг незнам си кои и там се говори че ще се отпуснат средства и пр.Но това е като всичко друго което се прави в БГ що не попитате самата федерация колко и отпускат и колко харчат че нешто маи сметките няма да излезат.А за самите курсове там има за механици на двигатели ,ходова част и електрическа част на мотоциклета.Но какво да се прави така е би ло и ще бъде в бг,тук за всяко едно такова мероприятие се дава гластност ,дори самата федерация ти дава точна информация в личен план .
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X