Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Само за 14.02.2008.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Само за 14.02.2008.

Честит ГОЛЕ,Е,Е,Е,М празник на всички.Нека поне днес да изоставим железата с 2 и 4 гуми и такта и да отдадем достоино внимание на половонките а някои и на четвъртинките.Да апнем , да пиинем , да ......., а от утре пак както си знаем. За по нетърпеливите, внимаваите с киселите краставички а някои от половинките и с латексовите краставици...Малко жаргон , малко веселба но такава е нашата среда...И още нещо - всяка прилика днес с червените рози и червеното вино няма нищо общо с HONDA и е случаина....Аиде наздраве!

До: Само за 14.02.2008.

аз па точно неска реших че ще карам мотор и тва е ..времето е супер и не бива да се пропуска..че събота и неделя го дават -15

Коментар

...дай поне на жената да барне газта, да усет мощща, и после да ти помаха с червена кърпичка...Винаги съм знаел ,че София не е доброто място за живеене...все тука най- студено от цялата страна, та повече го удряме на вино и жени отколкото на мотори ама к'во да се праи...Столица...

Коментар

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
            Опорочи празника
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Ееее, много грубо бе Венци
              Иначе аз специално тоз празник нещо не ми се нрави много много, това си е католически празник и да си го празнуват католиците (да не говорим, че аз не съм много от вярващите, но уж нали се водя християнин), затова аз ПАК ще празнувам Зарезана (и по новия стил пак се отчетох, ама и сега ), пък ако не заспя под масата може и някой валентински празник да извъртя
              Влюбени алабала, ми то аз нито съм влюбен, нито нищо, в смисъл тея чувства отдавна минаха , отдавна си живеем на семейни начала и нямаме време за такива лигавщини Ама едно време като се "задявахме" () с половинката всеки ден беше Свети Валентин
              Последно редактирано от HD; 14-02-08, 14:48.
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от ADA Преглед на мнение
                Честит ГОЛЕ,Е,Е,Е,М празник на всички.Нека поне днес да изоставим железата с 2 и 4 гуми и такта и да отдадем достоино внимание на половонките а някои и на четвъртинките.Да апнем , да пиинем , да ......., а от утре пак както си знаем. За по нетърпеливите, внимаваите с киселите краставички а някои от половинките и с латексовите краставици...Малко жаргон , малко веселба но такава е нашата среда...И още нещо - всяка прилика днес с червените рози и червеното вино няма нищо общо с HONDA и е случаина....Аиде наздраве!
                Ами хАЙДЕ ЧЕСТИТО и от мен!!!И полека с пийванцето!

Използвам случая да поздравя и останалите клубари - все пак и вие дето не сте Хондаджии и вие сте хора - Живейте!!!

Коментар

Ей верно бе Честит празник (кой каквото ще празнува)
                  Пийте червено вино и се не бойте, казват, че било полезно във всякакви количества
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X