Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране на задна гума.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каране на задна гума.

Аз вдигам и карам на 4-та,как да премина на 5-та за да карам по-далго растояние ?

Re: Каране на задна гума.

Първоначално публикуван от Малък Кеко
    Аз вдигам и карам на 4-та,как да премина на 5-та за да карам по-далго растояние ?
    ----
    Просто превключваш на 5-а и си караш... аз ако ти имах мотора нямаше изобщо да питам а просто да пробвам ...
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Re: Каране на задна гума.

Първоначално публикуван от Different_Soul
      Просто превключваш на 5-а и си караш... аз ако ти имах мотора нямаше изобщо да питам а просто да пробвам ...
      Даниеле, тва не е просто нещо осбено ако си на задна гума!
      Става много трудно превключването. Дори и аз не знам как става точно

Коментар

Как може да става ??? Виж ако си на моя..... определено бих се запитал същия въпрос, но тези мотори които карате просто не виждам какво му е сложното .. връщаш газта, чукаш 5-ти зъб без да бараш съединители и даваш малко по рязко газ за да си възвърне мотора началната позиция...
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Ами нали като превключваш връщаш газта бе, пич Логично е като върнеш газта и да му загубиш кантара

Коментар

Ако си достатъчно смел може и без да връщаш газта...., но незнам какви ще са последствията след това
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Последсвията - Оставъш без пиньони, прецакваш си скоростите и си по гъз. Три много, ама много яки неща Нали

Коментар

Хахахах определено ДА ! :>
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Ябааа, ти прати мотора за боклука бре
                  Пешо само с третото съм съгласен!
                  Те нали кросаците са си направени да може да си сменяш без да връщаш ръчката. На мотокрос старт да не мислиш че някой ти връща газта до първия завой
                  No bike - no fun!

Коментар

Дидо, аз го казах условно Зад състезателната машина седят 1 отбор механици Прав ли съм

Между другото, разправяй малко, как е в Филаделфия Има ли ендуро условия там

Коментар

Ами можело да се кара до летището, но само с група трябва да се ходи щото ако си сам или двама - идвали едни момчета с камион и пистолети и вземат моторите.
                      Иначе на един час от тук - в Ню Джърси, има оффроуд парк - две писти за мотокрос - лесна и трудна и маркирани пътеки в гората. Тук релефа е равнинен...липсват ми красотите на Стара планина. Вчера си цъкаме футпол и чух отдалеч познатия звук на 2т крос. Двама караха с над 50-60 по улиците - единия със yz125, a другия с kx85 не можах да повярвам че тук има толкова безстрашни от куките хора Днес има събор с чопъри някъде наблизо и цял ден из града щъкат огроооомни тумби рокери - може би по 50-60 човека в група. Моторите им са суупер шумни и има подобни на тези от Orange County Choppers от Дискавъри
                      Много ми се е докарало ама няма да е тук. В Ohio има мотокрос училище и мотори под наем (2005 RM-Z250 i RM125 за $110 на ден, това включва маслото и бенза) и училището е на Гари Семикс, за тези които не знаят той е личния тренер на Джеръми Макгрет
                      Ама за сега си стоя на задника и чета
                      No bike - no fun!

Коментар

Нямам думи просто...
                        Е ми дано и България стане някой ден така. Щото то е тъжно, такива условия, а пък такъв скипцизъм към нашия спорт(добре, че поне тука в нашия край хората взеха да го уважават)

Харесва ми сигнатурата ти, Дидо
                        Само добави "...с Сузуки ДР 250 РС"

Коментар

дидо според мен в никакъв случай не бива да пропускаш да идеш да се видите с гари семикс
                          и му кажи много поздрави от феновете му в българия
                          направи и снемки после да разправяш

Коментар

Мдаа, и аз бих се накефил да отида там ама, въпреки че охайо е съседен щат, от тук до оня град са 590 км. Все още нямам кола и до година две предполагам че няма и да имам, но всяко нещо с времето си
                            No bike - no fun!

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR
                              България - най-прекрасното място на земята!
                              Май е почнала да те натиска носталгията?!
                              Кога ще минаваш насам?
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X