Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джовани Сала обеща да дойде в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джовани Сала обеща да дойде в България

Преди 2-3 дни имах възможността да се срещна със Сала, по време на тестове на КТМ. Беше адски любезен и лъчезарен и се интересуваше живо от ендурото в България. Обеща да дойде. Кореспонденцията ми с него продължава, а ето и част от интервю с него, което правих за предаването "Моторшоу" и сп. Топ Гиър:

- Какви са плановете ти за тази година. Как продължава твоята спортно състезателна кариера.
    - Еее, аз остарявам, това ми е проблема. Ето защо тази година няма да взема участие в толкова много състезания, както в предишни години. Вече съм на 44 и наближава времето да спра. Ще карам в няколко състезания, най-вече за удоволствие, а също и в няколко промоционални състезания и събития на КТМ. Ангажиран съм с КТМ Adventures tour. Надявам се да дойда и в България. Да опозная земята там, защото съм чувал, че там има прекрасни условия и стават чудесни ендуро състезания. Сигуното е, че продължавам да върша работата си за Световния Ендуро шампионат. Аз съм отговорен за трасетата на Световния шампионат. Също така работя с КТМ по развитието на спортните мотоциклети. Изглежда през 2008 ще съм доста ангажиран, но това ми харесва, защото съм постоянно в света на мотоциклетите. Аз съм щастлив и наистина много бих се радвал да остане време и да посетя някое българско състезание.
    - Тази година у нас ще има доста състезания, две от които шестдневки с международно участие. Заповядай на някое от тях.
    - Да аз чух за това, както че ендуро спорта се развива с бързи стъпки във вашата страна. Ще се запозная с програмата и ще се опитам да дойда. Миналата година чух от Ерик (Брандауер), че наистина е имало голям фън.
    Живей за всеки дъх!

До: Джовани Сала обеща да дойде в България

Може би мястото на темата е в "сътезания", така че ще помоля модератора да я премести там ако може
    Живей за всеки дъх!

Коментар

Нека седи и тука, там най-добре да седи препратка. Повече хора ще го видят ми се струва. Само че Жоро трябва да свърши тази работа, аз в онзи подфорум нямам права.

Румене, Голяма работа си! Браво!
      Жоро и федерация успяха да ни докарат световния ендуро елит, хвала за което! Продължавайте в същия дух!
      DCRT®

Коментар

Това е страхотна новина

А и Жоро няма как да не успее, след като им предложи 6 дена секс
        Така ,че Иве стягай се, дупе да ти е яко

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
          Това е страхотна новина

А и Жоро няма как да не успее, след като им предложи 6 дена секс
          Така ,че Иве стягай се, дупе да ти е яко
          Хе, Жоро предлага, пък Ива да се стяга ! На това му се вика " С чужда пита (дупе) помен да правиш" - народна поговорка (не съм я измислил аз)!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

ето го и самият него , проявяващ интерес към дейността на БЕФ
            Прикачени файлове
            Живей за всеки дъх!

Коментар

Сега видях чак темата.
              Румене, чудесно е, че си разговарял с Джовани Сала и че отново му се кара в България, както му се караше и преди 3 години !

Е, дано сега вече дойде !
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Между другото, много интересен феномен наблюдавахме с Гълъбин на щанда ни във Виена !
                Дамите, които минаваха от там, веднага оживено отваряха листовките след като видеха обещаващото заглавие за "6 дни секс" и на всичко отгоре да е "луда работа", но после бързо се разочароваха, след като разбираха, че става въпрос за мотори.
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  Между другото, много интересен феномен наблюдавахме с Гълъбин на щанда ни във Виена !
                  Дамите, които минаваха от там, веднага оживено отваряха листовките след като видеха обещаващото заглавие за "6 дни секс" и на всичко отгоре да е "луда работа", но после бързо се разочароваха, след като разбираха, че става въпрос за мотори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X