Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за зимата ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Хах може да има нещо такова
    Аз лично се зарибих много здраво последните 3-4 години откакто аверите имат мотори, но пустите пари....ако ги имах определено бих очаствал със всяко състезание правено по балканите независимо дали било то крос или ендуро...и определено смятам че бих изкарал някакви приятни резултати ...поне за мене де
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
      МЕЖДУ ДРУГОТО ПОД СЕКРЕТ ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ПОВЕЧЕ ОТ 50-60 % ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В ШАМПИОНАТА ДА ИМАТ КНИЖКИ А КАТЕГОРИЯ
      От догодина това ще е задължително условие за мъжкия шампионат, но не е зле да се замисли и "Джуниър" клас, както е навсякъде из Европа
      А аз вече трябва да съм в клас "Сеньор", ама като гледам класирането, май скоро няма да мина там!
      Different_Soul, не губи време и си вземай книжка, че да караш спокойно!
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Ако ти кажа че от май месец си броя дните колко ми остават до навършването на пълнолетие няма да ми повярваш
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X