Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за зимата ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Идеи за зимата ...

http://www.dieseljo.com/ice_riding_pictures.htm
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Хм, сега в Серес Metzeler продаваха гуми с шипове за зимата, но нали казахме,че ще караме в Харманли
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

хахахаха

Преди години карахме мотори зимата леле как съм падал още ме боли като се сета! От тия мотори(летящи кофчези) сега целите ми крака са в белези! Добре че с възраста окосмяването скри реалността... С балканче да се истарсиш на леда... е се едно падаш от кон!
      4ао
      Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Re: хахахаха

Първоначално публикуван от DINI
        ... С балканче да се истарсиш на леда... е се едно падаш от кон!
        4ао
        А с Балкан 250? имаше един в наше село преправен на ендуро ... 10-ти основен ремонт - бяха ме набутали бутало от ИЖ Спорт ... зимата - по замръзналия язовир (Аз лично само гледах - не ми се падаше )
        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Според вас чрез тези предпазители на колелата отпред и отзад от какво се предпазват, да не се срещне гума с гума или да не се наранят нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
            Хм, сега в Серес Metzeler продаваха гуми с шипове за зимата, но нали казахме,че ще караме в Харманли
            Лелеееее Знаеш ли от кога се оглеждам за такива,бе човек!!!!Колко струваха?Лятото поръчах на един приятел във Франция да провери колко струват и да ми купува...Даже миналата зима бях взел да си правя някакви но не довърших-нямах подходящ мотор тогава.
            К. Кулев

Коментар

пичове отдавна бях чувал все хубави работи за карането в сняг а и бях пробвал но малко /тука при нас почти няма сняг/
              обаче миналата зима беше паднал така един хубав сняг а времето бе хубаво та поекспериментирах бая
              казвам ви ГОЛЯМ КЕФ
              Сега и в дирт байк имаше статия за карането зимата в снега и те тва пишат че много се кефели има и препоръки как да нагласиш мотора кви дрехи да облечеш и всяква друга информация
              гумите с шипове са бая скъпи обаче
              не съм съвсем сигурен но са двойно горе долу спрямо нормалните като цена
              по принцип трелеборг ги правят най вече но сега на световното имаше пирели такива

Коментар

Значи точно такъв трелеборг имаше преди две седмици в гуми центъра диана на околовръстното....Аз исках да си взема нормален Трелеборг обаче се оказа че имало само Winter friction...Доколкото проверих тази гума е със дупки за шипове но без такива в наличност...факт е че дупките си бяха на гумата)))) за една бройка да си я купя)))не си спомням модела 45нещо си май беше....освен ако дупките не са за друго де ама аз за тва си мисля че трябва да са....гумата струваше 100 кинта...110/90/18 нещо такова беше размера...
                [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

В Събота говорихме с Геле и решихме зимата да направим една група за Серес. Ще отидем да покараме на трасето дето беше световното. Но първо ще се свържем с техният Off road клуб за да уредим нещата да са сигурни. Който е навит, да казва.
                  -------------

Коментар

аз съм повече от навит

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600
                      Според вас чрез тези предпазители на колелата отпред и отзад от какво се предпазват, да не се срещне гума с гума или да не се наранят нещо
                      Според мен лично тези предпазители са за да не хвърля гумата сняг по радиаторите защото в радиатора по принцип течноста е доста топличка, а снегът който отива по радиатора е с коренно различна температура и може да се получи иинфекция...
                      П.с. Ако извадя късмет да събера парици по нова година да си оправя моторчето бихте ли ме приели да карам с вас но без книжка или поне в процес на изкарването и
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Ние караме само по състезания заедно. Иначе миналата година 2-3 пъти сме се събирали за общи "разходки", но ако караш от скоро ще видиш зор, тъй че по-добре тренирай с Кеко и Пешо Манолев из вашия край, а и без книжка е шибано, тъй като това е отговорност, която не можем да поемем След време - на драго сърце.
                        На колко години си?
                        -------------

Коментар

то за състезания и офф роуд книжка не се изисква

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                            то за състезания и офф роуд книжка не се изисква
                            Евала ти за приказките, напълно съм съгласен със тебе но все пак и Жоро е прав щото е кофти да тръгнеш с някакъв пишлигар, който да се налага да го изчакваш постоянно за дето 1-во няма хубав мотор и 2-ро не е карал по терени по които карате вие макар че да ви кажа честно тука в дерето т.е. гората на Карлово си е бая зор да се кара с такива мотори като тези, които караме тукашните апапи..
                            ----
                            Жоро на 17 съм и сега на нова година правя 18 и мисля да почвам курсовете този месец, който идва и да си карам спокойно ...
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

МЕЖДУ ДРУГОТО ПОД СЕКРЕТ ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ПОВЕЧЕ ОТ 50-60 % ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В ШАМПИОНАТА ДА ИМАТ КНИЖКИ А КАТЕГОРИЯ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X