Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Erzberg 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Erzberg 2008

Олеле какъв справедлив гняв
    Къде са трити мнения?
    Определено не е в тази тема
    Да не би да си попаднал на другата тема за Ерзберг '08:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=33310 ?

Предполагам Жоро е пуснал нова тема, понеже е забравил за тази, защото е преместена в раздел общи (не знам кога и защо).
    Не съм ги сляла защото ще падне голяма веселба като се подредят мненията по хронология, а и Митков така се е постарал да пише и в двете теми ...
    Надявам се отговора да е бил достатъчно изчерпателен!
    Рапорт даден!

Ако имаш още някакви забележки относно царящата модераторска тирания тук, моля те сподели. Все пак се стараем да бъдем модерни тирани от 21-ви век и да се влияем от общественото мнение
    DCRT®

Коментар

Грешката е моя!
      Извинения към модератора.
      ПП.Межу впрочем наистина Митков ме подведе-поздравления за отличния материал!
      Последно редактирано от ЕМО; 03-06-08, 10:11.
      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
      Джон Кенеди

Коментар

ПП.Межу впрочем наистина Митков ме подведе-поздравления за отличния материал!
        така и не разбрах какво е станало ..но нищо
        наистина станаха две теми с едно и също съдържание..отначало пишехме в тази после жоро е пуснал другата в "пътешествия с мотори" отначало местех местех мнения и в двете и мислех да ги обединя ..но някои писаха в едната други в другата и стана малко ..мътна за това накрая така ги оставих ..
        ..днес между другото се завърши материала в списанието -офф роад бг..ще стане по мое мнение много добре...да си купите списанието след няколко дни като излезе -няма да съжалявате
        -между другото всяка година различни неща се включват в списанието за ерзберг..който е събрал всички броеве излезли до сега след това състезание ..направо все едно е бил там без да е похарчил и едно евро
        ..и трябва да ви кажа че читателите на офф роуд бг са супер привилигировани научават за събитието веднага директно след него докато например гърците публикуват материала за сегашния ерзберг чак догодина преди да почне следващият

Коментар

В темата със сходно заглавие , един колега задава въпрос и вместо търпеливо да му бъде отговорено,двама наши уважавани съфорумници...
          Просто съм сбъркал темите защото са с еднакви заглавия и на всичкото отгоре Митков е написал едно и също и в двете теми(което беше една от причините за грешката).
          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
          Джон Кенеди

Коментар

Българи-------юнаци

Кокера догодина ще вземе целото контроли.Въпрос на тренировки и хъс за победа.За тия години мото развитие толкова пак е нещо ЕВАЛА
            Ако нестава с акъл ще стане със сила ......като гледам колко от наще са били ще ви носят моторетките на ръце през 2009 А през 2010 ще запушим с тела трасето пред лидерите

Браво на Креизи б..у Джоб Това да се пуснеш при най добрите е равносилно на победа.Абе ендурото и кексът не са шега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X