Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Erzberg 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Erzberg Rodeo 2008 !

Преди 5 дни бях на ерцберг.Много рекламни пана има по селцата относно родеотокоето ще се проведе от 22-24 .05.Защо не останах до 23.05.2008 и аз незнам.Ето актуални снимки преди започване на родеото
    Прикачени файлове

Коментар

брее това има още сняг доколкото виждам ...ако не се стопи до състезанието ще стане мноого интересно

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
      Коя е вашата, че нещо се обърках ?!
      И да носите въжета, че ако нещо се наложи спешно да се помага ...
      нашата група /система е 4+1 Чинела ....ние сме Митков,аз,Иво,Митака от Хасково,Чинела и ще тръгнем в сряда сутринта,ако нямаме проблеми в Сърбия/дано/се надяваме в четвъртък сутрин да сме във Ворденберг където обикновено отсядаме ....а въжета ще оставим на домакините да си носят и вадят техните закръглени състезатели ние само ще снимаме Кокера как ще ги начатка
      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
      MG Racing Team

Коментар

Най-благородно ви завиждам, много ми се ходи честно казано, толкова я обичам тази Австрия, но тази година ще е без мен

успех на всички и само як кеф
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: Erzberg 2008

...таакааа...
          -жоро и кокера днес вече предполагам са тръгнали
          -нашата група тръгваме утре рано /Иво - Хусаберга, Чинела, ММ, Пенев US и моя милост/
          ..за 4 ти пореден път ще посетиме Aйзенерц..
          -последно повикване към всички останали..стягайте се и идвайте ..не е толкова страшно..много хора мислят че е ужасно скъпо да се иде там..а всъщтност въобще не е така
          вече 4 ти път ходя и трqbwa да ви кажа, че пътните и спането излизат под 300лв на човек Tа сега понеже сме и повече хора и под 200 май ще излезнат
          -спането е 10 евро на ден на човек в къща с кухня и две стаи
          -пътните като се комбинирате също не са много
          -храната в австрия в магазините е по евтина /и по качественна/ от тази у нас
          -скъпо става вече ако решите и да участвате там ..

Природата около мястото където се провежда състезанието е невероятно красива и въобще става супер приятна екскурзия при това абсолютно достъпна..казвам го защото повечето хора с които говоря мислят че харчим там некакви хиляди по хиляди евра и се дърпат не щат да идват
          Последно редактирано от iva_kx; 20-05-08, 10:29.

Коментар

Айде леко пътуване ви пожелавам, направо ви завиждам че утре тръгвате.
            Аз ще мога да отлетя чак в петък след работа, че не ми остана отпуска покрай това световно Но пък ще пътувам 40 минути до Виена

Ехх Ерзберг, ех Австрия, пайте се идеме
            DCRT®

Коментар

да ,така е само дето за да си осигуриш квартира по време на състезанието трябва да направиш резервацията януари-февруари ...иначе отиваш на палатка
              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
              MG Racing Team

Коментар

да ,така е само дето за да си осигуриш квартира по време на състезанието трябва да направиш резервацията януари-февруари ...иначе отиваш на палатка
                ..е както и всяко друго нещо..и тука си има .."типс анд трипс" ..или "челъм"..по нашему

Коментар

Както казва Митков пътуването до Ерзберг е едно вълнуващо преживяване което оставя незабравими спомени.
                  Нещо което не е изобщо скъпо и според мен много хора могат да си го позволят вече, плюс това хич не е далеч и се стига за една нощ до там.
                  Ако се тръгне по-рано може човек да си направи една хубава екскурзия из Австрия и Словения. На мен цялото пътуване миналата година ми повлия много позитивно и бях много доволен.
                  После една седмица ме държеше хубавото настроение, разправях на сума народ впечатления като цяло.
                  С една дума много си заслужава и ако не тази година догодина недейте пропуска
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Газ през Сръбско и да не ви пука - няма проблеми!!!

Коментар

Мерси Ицо ,със сигурност ще те послушаме !
                      ...очаквайте директни включвания ,ако евентуално се докопаме до интернет
                      MG Racing Team

Коментар

ни вест ни кост.тия хора нямат ли интернет там в селото?очакваме инфо както жоро
                        даваше прясно инфо за ралито в загората.не е ли на 25 май последния ден от състезанието или съм се объркал?

Коментар

Там са 1 час назад и сигурно още са на бойната арена ...

Ето кадри от мястото на събитието - опресняват се на 10-20 секунди...

http://streaming.telekom.at/index.ph...617&Itemid=377
                          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
                            Там са 1 час назад и сигурно още са на бойната арена ...

Ето кадри от мястото на събитието - опресняват се на 10-20 секунди...

http://streaming.telekom.at/index.ph...617&Itemid=377

Отдолу под централната картинка може да избереш на колко секунди

Aktualisierung nach: 1; 2; 3; 4; 5; 10; 15; 20 Sekunden!

Коментар

992 - Жасмин Николов
                              993 - Георги Тодоров
                              1473 - Митко Митков
                              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                              KTM 350 SX 2011

Коментар

Pozdravi ot Erzberg, dostupa ni do internet e mnogo truden. Za sega niama rezultati ot Prologa, karat Kokera, Dancho i Jasmin. Mitkov ne kara. Chakame rezultatite i shte pishem na koi mesta sa.
                                Иво Георгиев
                                Gworkshop

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X