Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Erzberg 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Erzberg 2008

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
    Май нямаше, ама знам ли...
    Горе на големия плац май имаше ..... маркучи който бяха опънати към някакви източници на вода и всеки след това си използва маркуча както намери за добре
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

...значи..има специален палатков лагер в градчето! /не до трасето/ който е безплатен за тези които имат билет за всички дни на състезанието ..или поне така бе предишни години
      ..този вариант обаче не ви го препоръчвам
      ..най добре си намерете квартири..и без това пътя до там и обратно не е малко ако и там мизерствате на палатки 3 деня.....накрая ще ви писне..
      а за квартира..май вече трябва да се действа щото...накрая нема та нема..е питайте ивка

..не знам то и записване в последния момент не става..трябва май и за това да се помисли ...въобще трябва да вземем да се организираме полека лека ...че май пак ще се усетим както винаги в последният момент

Коментар

Колеги качвам програмата на предстоящото ERZBERG RODEO 2008
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от Краси; 07-03-08, 11:22.
        Иво Георгиев
        Gworkshop

Коментар

от 3 години ходя на ерзберг като журналист на списание ОФФ РОАД БГ ..от миналата година явно вече са ни забелязали
          ..вижте кво ни писали на мейла по повод таз годишната акредитация :

we are happy to welcome Mitko at the Erzbergrodeo once again...!

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
            от 3 години ходя на ерзберг като журналист на списание ОФФ РОАД БГ ..от миналата година явно вече са ни забелязали
            ..вижте кво ни писали на мейла по повод таз годишната акредитация :

Да бе да
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
              Да бе да
              Точно така е Иво не се съмнявай, НО става въпрос за ММ..
              Ти пак грешно си разбрал...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Точно така е Иво не се съмнявай, НО става въпрос за ММ..
                Ти пак грешно си разбрал...
                Така съм по-съгласен
                Иво Георгиев
                Gworkshop

Коментар

Колеги гледах снимки на Ива от Ерзберг и мн ми харесаха може ли да кажете колко пари горе-долу трябва да приготвя,мн искам да видя това състезание.

Коментар

Eто, Кокера и Жасмин са включени сред 1500 -те, които ще стартират през май на Ерзберг.

Аз исках да преотстъпя моята виза на някой друг от по-младите в клуба, но не разрешиха такава далавера !

Да пожелаем на Кокера и Жасмин успех на Ерзберг !

Коментар

Аз исках да преотстъпя моята виза на някой друг от по-младите в клуба, но не разрешиха такава далавера !
                      ..трябваше да не им казваш ..ами направо да ги изненадаш в последния момент и така а да си има едно място писано там на теб да си пази ред ..че май пак вече са свършили и без тва свободните места а така щяхме да имаме едно резерва до последният момент ..нищо де ..квот такова

Коментар

Да, вече всички места са заети и е прекратено приемането на нови участници
                        Данчо също искаше да кара там, дори му направихме регистрация, но закъсняхме с превода на парите и участието му изгоря.

Митков, можеше да направя наистина регистрацията си, а Данчо да си плати участието на моето място, ама не ми дойде на ума такава хватка. Сега вече е късно !

Коментар

..ам забравих да ти кажа...докъто се разбереме и..тя па свърши и аз ..докъто се оправя пак и спря записването..но поне се записах за обиколка на трасето с журналистите..то пак ще ни прекарат през цялото трасе доколкато разбрах ..хем няма да има тапи и трафик ..за пролога обаче -си трябва записване..ще я къдрим там на място
                          ..дано не стане някоя беля с тая Сърбия ...че нещо я размътиха и май верно ще се наложи да си минаваме от другаде..ако ..не стане и някоя по голяма беля та да не може и да се иде де

Коментар

..ам забравих да ти кажа...докъто се разбереме и..тя па свърши и аз ..докъто се оправя пак и спря записването..но поне се записах за обиколка на трасето с журналистите..то пак ще ни прекарат през цялото трасе доколкато разбрах ..хем няма да има тапи и трафик ..за пролога обаче -си трябва записване..ще я къдрим там на място
                            ..дано не стане някоя беля с тая Сърбия ...че нещо я размътиха и май верно ще се наложи да си минаваме от другаде..ако ..не стане и някоя по голяма беля та да не може и да се иде де
                            Каква Сърбия през Румъния няма проблем.Малко е по лош пътя но се минава.

Коментар

..ам забравих да ти кажа...докъто се разбереме и..тя па свърши и аз ..докъто се оправя пак и спря записването.
                              .....................................

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                                Eто, Кокера и Жасмин са включени сред 1500 -те, които ще стартират през май на Ерзберг.

Да пожелаем на Кокера и Жасмин успех на Ерзберг !
                                Ерцберг. Рудната планина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X