Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световното по ендуро в Серес: новини отзиви и коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Световното по ендуро в Серес: новини отзиви и коментари

м дааа отидохме и се върнахме по живо по здраво
    само дето аз се прибрах към 4 сутринта и сега едвам гледам а съм на работа а жоро ощте спи сигурно
    Но направихме мноооого снимки и видяхме много нещта така че очаквайте развитие по темата

в най общти линии
    състезанието се проведе в два състезателни дни
    през всеки от тях състезателите преодоляваха 3 специални теста по три пъти

1 екстрийм тест включващт дървета един два трапци и двоен скок
    1 ендуро тест през пресечена местност с преминаване на реки изкачвания и спускания
    1 крос тест 5-6 километра бързо трасе почти като за мотокрос със много завои качвания и спускания но мнооого скоростно с не много големи скоци

Коментар

Митков излагаш се нещо. Вземи отиди и се наспи, след това си изтрий тези постове и вземи ги напиши отново

бива ли такива работи аааа

ооооооо

току що видях че Жоро се е логнал
      явно пише дълга статия сега и качва снимки
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Здравейте и от мен!
        Сигурно съм станал по-рано от Митков, щото имах много работа , та сега сядам на компа, а впечатленията от световното са толкова много, че ще изчакам Митков да направи репортаж и ще го допълвам, тъй като не знам от къде да започна и съм шашардисан.
        Само ще кажа, че за 4 години, откакто гледах кръга от световното в Калаврита - Гърция, този любим наш спорт се е развил неимоверно много.
        Състезателите от първата десятка на всеки клас карат убийствено яко. Направихме стотици снимки, стотици метри лента и събрахме много ценна информация, така че новините предстоят.
        Сега отивам отново да бачкам, докато Митков направи репортажа.
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

придвижването между отделните участъци става по трасе с маркировка което същто е с висока степен на трудност но е много добре маркирано с квадратни табелки с червена точка на тях на бял фон
          всеки състезател има точно определено време за придвижване
          на всеки се дава листче на коя контрола в колко часа трябва да пристигне в зоната за изчакване и в колко точно трябва да стартира
          толеранса е 1 минута
          ако дойде по рано или по късно се дисквалифицира
          има няколко минути предвидени за сервизна помощт
          а трасето за придвижване е толкова сложно че дори и едини от най добрите в нашия шампионат Кокера и Жасмин едвам го преодоляли и то с взаимопомощт върнаха се жадни гладни и мокри
          гумите задължително състезателя сам трябва да си ги сменя
          другите само могат да му подават инструментите

Коментар

Митков излагаш се нещо. Вземи отиди и се наспи, след това си изтрий тези постове и вземи ги напиши отново

бива ли такива работи аааа
            краси толкоз мога толкоз пиша
            нека от другите които бяха там да напишат повече

иначе снимки имаме много хубави всички
            даже и филмчета
            събин същто снимаше поне първия ден ,може би и втория не съм сигурен
            но новината е че се снабди с мусове така че край с пукането на гуми

Коментар

да да гледахме изключително интересно състезание
              с изключение на някой и друг гръцки състезател ,всички други раздаваха яка газ,показаха и солидна техника която си пролича особено много на екстрийм теста
              организацията беше много добра,имаше книжки с детайлно описание и карта на трасето както и точните часове кога ,къде и какво се случва
              въобще гледахме и се кефихме много,а същевременно се набелязаха и доста неща които може би ще намерят приложение и при нас
              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
              MG Racing Team

Коментар

Състезанието и организацията ме изкефиха много. Вторият ден си тръгнах, защото искахме да гледаме и нашето супермото състезание в Плевен, където се състезаваха приятели. Доколкото разбрах в регламента двата дена са на едно и също трасе, така че се надявам да не сме изпуснали много. Това което ме впечатли е дължината на трасето - 200км! Ендуро ознавача издържливост и мисля като начало, че и ние трябва да направим трасетата ни по дълги.

Коментар

съгласен съм и аз
                  може би е добра идея сегашните трасета да ги караме по 2 пъти
                  хем щте стане по дълго хем втория път тези които малко са се заблудили щте имат възможност да наваксат хем щте е много по интересно и повече щте се кара
                  може дори да го измислим за всички да има 10 минутна пауза която да се вади от времето по време на която да си допълниш бензин и да пийнеш вода или нещто такова
                  а колкото стоиш над тези минути да си е състезателно време
                  хем така щте минаваме два пъти край зрителите
                  и щте има шоу особенно ако направим и траял или екстриим тест край старта

Коментар

може с това удължаване на времето и трасето да прескачаме до съседна Румъния в Карпатите на сал през Дунава
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Тамън си правехме планове как и догодина ще ходим в Серес, пък днес гледам в сайта на първенството, че са публикували календара за 2006.
                      Кръговете ще се проведат в Швеция, Испания, Португалия, Италия, Канада, САЩ, Словакия и Франция.
                      Явно гръцкото отпада от календара, та най-близо остава Словакия.
                      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

ееее тва не е честно
                        дано да го променят по някое време

Коментар

Митков, не разбра ли, че там НИЩО не се променя.
                          Нещата се обявяват (предишната година) и после просто се случват. Ако е написано 9 ч, това значи, че почва в 9, а за смяна на дати и места и дума не може да става. Хората работят с точност до секунда, а не като при нас нищо де не се знае до последно, после да се сменя спонтанно, щото на някой му щукнало така или Митков предложил да се включат и мотори например или на друг му харесало какво е времето и що да не направи извънреден кръг и т.н. Затова и никога нещо такова сериозно няма да се организира в България, щото всеки си дърпа за това, което на него му харесва.
                          А че световният шампионат излиза най-накрая от Европа ще му е само от полза - представи си например публиката в САЩ и я сравни с тази в Серес... да не говорим за другите "екстри"...
                          [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

публиката в сащ има толкова много други зрелищта че не се знай колко внимание би обърнала на такова събитие
                            най вероятно КТМ които всъщтност наливат основно парите са настояли за този кръг
                            а не е точно така че да не се отменят или слагат и други кръгове историята помни и такива случаи
                            щто се отнася до нашия шампионат всичко е съвсем в самото начало и колкото може повече кръгове са само от полза

Коментар

Жалко за Гърция, но наред идва пък България , така че споко!
                              Е, естествено игнорират по-малките страни заради Америка, но мисля, че е нормално.
                              Колкото до нашият шампионат, от сезон 2006 нататък ще се работи само по календар, приет в началото на годината. Край на импровизациите
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X