Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на майстор / сервиз за Honda Dominator 650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на майстор / сервиз за Honda Dominator 650

Избор на майстор / сервиз за Honda Dominator 650
    Здравейте, карам гореспоменатият мотор и искам този зимен сезон да му сменя гумичките на клапаните веригата и ако е необходимо още някой неща около мотора. Ремонтите са по-специфични и изискват познания и опит специално за модела. Искам нещата да станат както трябва, а не просто да ми вземат някакви пари и да го направят както могат. Предпочитам майстора да е отварял такива двигатели и да знае какво прави!

От София съм.
    Благодаря предварително, за мненията, препоръките и предложенията!!

От: Избор на майстор / сервиз за Honda Dominator 650

Т.е. да разбираме ли , че веригата ти е разтегната и е за смяна ? Относно горенето на масло - смяната на гумичките няма да го спре .

Коментар

Не става въпрос за горене на масло. Гумичките искам да се сменят, а ангренажната верига потропва когато позагрее. Имам нужда от Съвет/мнение за майстор, а не за ремонт!!!

Коментар

Като не гори масло , смяната е безсмислена . Качеството и респективно ресурса на частите от завода производител ( за първоначално вграждане ) е много по-голямо отколкото на резервните части , били то и "оригинални" . При хонда и в случая твоя доминатор - симптомите за разтегната ангренажна верига са точно обратните : на студено потропва , като загрее утихва .

Коментар

Първоначално публикуван от indominus Преглед на мнение
          Имам нужда от Съвет/мнение за майстор, а не за ремонт!!!
          Това ти е играта !!

Коментар

"Доктора" от Чепинци.
            Всякакви части за Доминатори, XR и други ендура, и ги ремонтира с вързани ръце и очи !
            Сервиза му е в тях, и се намира на "главната", точно с/у вратата/входа на училището.
            Ако искаш телефонен номер, ще ти пусна на ЛС.
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X