Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спици 5мм. за джанта на ретро автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спици 5мм. за джанта на ретро автомобил

Здравейте, доколкото каплите със спици са на вашите машини, отправям питането си и тук: Имам проблем с джантите на един ретро автомобил - със спици са и са започнали да се износват леглата им в джантите и тъй като са спекли безвъзвратно(отчасти и поради праховото боядисване което им организирах преди година) и реглажа им е невъзможен и се късат. Та - имам нужда от порядъчно количество нови за да нарежа разхлабените стари и да ги подменя. Та ако някой има идея откъде да намеря дебели спици 5мм. бих бил благодарен! (оригинални съм намерил из Ebay, но са по 8-9 лв. едната, а са 72 на джанта ). По-здрави и Благодаря за всякакво инфо!
    Последно редактирано от petrov_ivan; 24-08-15, 16:49.

От: Спици 5мм. за джанта на ретро автомобил

Бих помолил и някой модератор да закачи темата и в някой от другите форуми за мотоциклети, доколкото там са хората, които имат вземане-даване с капли със спици. Благодаря!

Коментар

Единствените спици 5мм са на КТМ и хубавото е че са стандартна резба и можеш да си коригираш дължината,мисля че цената е 4-5лв.

Коментар

Първоначално публикуван от ЖОРО ПАШОВ Преглед на мнение
        Единствените спици 5мм са на КТМ и хубавото е че са стандартна резба и можеш да си коригираш дължината,мисля че цената е 4-5лв.
        Здравей, Благодаря за отговора! А къде мога да намеря KTM-ски спици?
        Благодаря още веднъж!

Коментар

Re: Спици 5мм. за джанта на ретро автомобил

В КТМ Пазарджик или Еди мото(София)/Team green(Пловдив)

Коментар

Има много малка вероятност да станат други спици освен оригиналните. Спиците са огънати по различен ъгъл , съобразен с широчината на главината , размера на обръча , наклона на спиците , при някои мотоциклетни капли , левите са различни от десните. При грешен ъгъл , спицата е под напрежение , и след време се къса.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X