Здравейте колеги. Днес реших да запаля мотора и да се повозя малко . Защото си бях контузил глезена и не го бях палил от 2 месеца. Избутах го от гаража ,дръпнах смукача ритнах 2,3 пъти запали изчаках малко да позагрее и тръгнах .Както си карам изведнъж Свалям от 4та на 3та и в един прекрасен момент мотора в движение УГАСНА и до там . Ритах ритах -няма никой . Добре че не бях стигнал до гората иначе Мъка Кръстник . Нали хубаво се изпотих докато го забутам до вкъщи около 3 км , но успях . Първото което ми дойде на ума са тоците , свалих свеща , позачистих я хвърга си ток . Утре ше мисля друго . Става въпрос за HUSQVARNA TE 410 2001г .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Моторчето
Свий
X
-
От: Проблем с Моторчето
Първоначално публикуван от sheriffreg Преглед на мнениеЗдравейте колеги. Днес реших да запаля мотора и да се повозя малко . Защото си бях контузил глезена и не го бях палил от 2 месеца. Избутах го от гаража ,дръпнах смукача ритнах 2,3 пъти запали изчаках малко да позагрее и тръгнах .Както си карам изведнъж Свалям от 4та на 3та и в един прекрасен момент мотора в движение УГАСНА и до там . Ритах ритах -няма никой . Добре че не бях стигнал до гората иначе Мъка Кръстник . Нали хубаво се изпотих докато го забутам до вкъщи около 3 км , но успях . Първото което ми дойде на ума са тоците , свалих свеща , позачистих я хвърга си ток . Утре ше мисля друго . Става въпрос за HUSQVARNA TE 410 2001г .KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
-
Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеБеше ли спрял кранчето на резервоара през този дву-месечен престой ?KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
-
От скоро имам ктм 450 ехц-р оставих го още първата нощ когато го взех с отворено кранче ... После се едно се беше задавил с гориво,прекъсваше ми на ниските скорости,и на място не можеше да се изреже (глъхнеше). Сега винаги като спирам затварям крана и нямам този проблем. От какво може да се получава това?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар