Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преходи със спътник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преходи със спътник

Опитах да открия подобна информация, не само в нашия, но и в чужди форуми, но безуспешно.
    Та въпроса е, до каква степен сте успявали да излезете в планината с мотор със спътник на ендуро мотор? Някакви по-специфични техники?

Естествено държа да подчертая, преди да тръгнат мнения в грешна посока, не става дума за показване на умения или възможности на мотоциклета /в такива случаи се излиза сам, но въпроса е другия/, а за придвижване, разходка в планината и споделяне на изживяното.

Аз успявам предимно по полегати пътеки и когато стане по стръмно ми е проблем с тежестта на задната гума /но и съм много начинаещ и внимавам прекалено/.

От: Преходи със спътник

С половинката сме се возили по подобен начин, пример откриването на офроуд сезона на Ябланица прехода почва от Кремиковци. Проблеми никакви приятна разходка беше. Групата не ме е чакала дори аз няколко пъти спирах и чаках. През р. Елешница пак двамата я минахме никъде не е слизала Мотора е ямаха вр 450.
    Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Возя си жената, ако е слушала
      За избягване на сакатлъци, се изисква опит от страна на двамата.
      По-бавно по скоците, да не строшиш мотора

Коментар

То сигурно нямаш в предвид "стругове" ,но аз правя нещо такова. Повече черни пътища , а ако трябва да мина пътека то проверявам "на крак" всички съмнителни участъци. Най-големият "сакатлък" е едно полягане заради участък с купища обелена дървесна кора.
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Моето стругче е С5 147кг сух, със сменено окачване, та си КАРАМ там, където ти и другите стругове само минават. За местата, които проверяваш пеша, аз намалям. Е, жената понякога иска да слиза и да мине пеша някой участък, но не и давам.
          За каране сам не говорим тук, там си е вече каране с кеф.

Коментар

След един опит да стигна до крепостта Лютица при не много сух път и коловози .....и после 30 минути опити да обърна мотора обратно ..всичко проверявам
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Когато ходих на Лютица, горе имаше няколко леки коли. Смени мотора, ако имаш мераци за забежки извън пътя. Един вече се подхлъзна и продаде струга

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X