Здравйте колеги! Вчера чоплих на един приятел ДР-а. Проблемът му е следният, пали и работи на тихи обороти подавам му рязко газ заглъхва и гасне, ако е в по-високи обороти и пак му подам рязко газ, заглъхва изгърмява и се форсира. Приятелят ми каза че като го е купил не е имал такъв проблем, дал е карбураторът да го изчистят и настоят и от тогава прави така. В user manual-а намерих жигльора за въздуха, насройвам го както пише на "2 turns pre-out", но няма резултат. Проверил съм нивото на поплавъка всичко е наред. Като свалях жигльора забелязах че О-ринга е леко наранен, но невярвам да е от него. По електрониката всичко е наред. Колеги помагайте защото не ми идват никакви други идей.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с работата на Suzuki DR600
Свий
X
-
От: Проблем с работата на Suzuki DR600
Колега ускорителната помпа като я натисна хвърля гориво, палчето натиска пръчицата. Между палчето и пръчицата има около 2мм. луфт, и има ли вероятност този проблем да е от иглата. В момента е на 3-та резка от долу нагоре.
Коментар
-
От: Проблем с работата на Suzuki DR600
Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеКарбураторът на ДР-а е на светлинни години от заспалия карбуратор на хондата . По-добре си оправи оригиналния .HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар