Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Roll Over Valve ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Roll Over Valve ...

На скоро взех едно ендуро на старо и се опитвам да го вкарам в спецификации - поне да разбера, кое финкционира по заводски и кое не - карам по менюала.

Като се наклони на една страна и почва да тече бензин от тръбичката под двигателя и се опитвам да разбера до колко не е наред.

Имат Roll Over Valve, Over Flow Hose и отдушник на резервоара /това при мен го няма хич - къде трябва да се отича пък то?/ - та въпроса ми е - за какво служат тези системи и кога от къде да очаквам да тече бензин.

Странно е, че не намерих при директно търсене никаква информация на няколко езика в гугъла.

От: Roll Over Valve ...

Всеки карбураторен козел като го наклониш на страни започва да тече през преливника . Той за това е направен - иначе ще тече в цилиндъра . За това служи , а тръбичката ( шлаухката ) е изведена под двигателя - за да не тече върху него .

Коментар

Мерси, Пешо, няма да търся повече под вола теле.
      Предполагам, че след като е бензина от карбуратора, ще тече малко, колкото той да се изпразни и ще спре /няма да тегли от резервоара/.

Коментар

Ако не е спрян бензина от кранчето на резервоара ти излита целият.
        Димитър Тенев

Коментар

Благодаря за съвета, действително се завърта трудно и не го бях спирал до момента!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X