Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki dr 650 rse-гасне внезапно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki dr 650 rse-гасне внезапно

Здравейте.
    Ситуацията е следната: От известно време ми се случва, като спра на светофар, на нулева, мотора внезапно гасне. Както си бълбука с 1500 оборота и изведнъж хоп и тишина. Паля без проблем, карам до следващия светофар, спирам, оборотите са пак на 1500, работи малко така и хоп пак угасва двигателя. Без да падат оборотите, без никакво предупреждение, просто от изведнъж се случва. Какво става незнам. Имам малка игра на оборотомера, от 1400-1600 са непостоянни. Дайте съвет. Чистих карбуратора,мембраната е здрава, но не се оправи. Просто незнам.
    Другото което ми прави впечатление, че при напълно загрят двигател вдига обороти до 2000 и малко,коригирам с винта накарбуратора. Това нормално ли е?
    Последно редактирано от ohisp; 08-04-15, 10:57.

От: Suzuki dr 650 rse-гасне внезапно

Така.
    Снощи, като проверих искрата на свещите ми направи впечатление че е много слаба, една слаба и жълта искра, и на двете свещи еднакво слаба и жълта.
    Двигатела прекъсва неравномерно... нещо от сорта на т т т т . т т т . т т т т т т т т . и тн. Нещо по веригата ще да е, но какво?
    Също така ми направи впечатление, ча cdi-то май нее оригиналното http://www.offroad-bulgaria.com/atta...&thumb=1&stc=1
    И обърнете внимание на висящия кабел. Какъв е, що е?
    Прикачени файлове

Коментар

Това на снимката е релето за мигачите . Свободната ( висящата ) жица си е оригинална и е част от ел. инсталацията - в случая е минус (маса) . Проблемът ти е най-вероятно токов и се дължи на неизправна запалителна система : звезда , комутатор или бобина . Най -вероятно е първото .

Коментар

Хм, ще отвора да я видя.

Коментар

Свалих звездата, замерих с мултицет (както на показано в едно видео в тубата), и изглежда ок. Остава да проверя комутатора как е. Предполагам че е това до кутията на въздушния филтър в дясно. Нали. Или се бъркам нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от ohisp Преглед на мнение
            Здравейте.
            Ситуацията е следната: От известно време ми се случва, като спра на светофар, на нулева, мотора внезапно гасне. Както си бълбука с 1500 оборота и изведнъж хоп и тишина. Паля без проблем, карам до следващия светофар, спирам, оборотите са пак на 1500, работи малко така и хоп пак угасва двигателя. Без да падат оборотите, без никакво предупреждение, просто от изведнъж се случва. Какво става незнам. Имам малка игра на оборотомера, от 1400-1600 са непостоянни. Дайте съвет. Чистих карбуратора,мембраната е здрава, но не се оправи. Просто незнам.
            Другото което ми прави впечатление, че при напълно загрят двигател вдига обороти до 2000 и малко,коригирам с винта накарбуратора. Това нормално ли е?
            Toва е раздел ендуро,не сме раздел танкове.Ето ти подходящия раздел,тук съм сигурен че ще се разреши проблема.
            http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=337

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X