Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избор на ендуро.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за избор на ендуро.

Здравейте ,ще си взимам първо ендуро и четох тук там теми и се спрях ма няколко мотора и ще се радвам да ми помогнете с избора с вашия опит. Моделите са: Honda cr 125 '99, Yamaha xt 125 '05и Yamaha dt 125 '05. Благодаря предварително

От: Помощ за избор на ендуро.

А къде мислиш да го карах основно? Ако е за града и основно по път едно от първите 2. Ако е за извън път по-често - dt-то.
    Първите са 4-тактови и не стават за гора защото са слаби.
    Аз търкалям машина с двигателя на ХТ-то, 40к (по 10к на сезон) и работи все още разкошно. Разход около 3.
    Двуктовият ще прави повече.
    Хондата също казват че е добра и на мен машината като цяло ми харесва повече от ХТ-то.
    Враг усраине

Коментар

Вземи си ТТР 250,нормална потдръжка,нисък разход,и лек на колограми.Какви са тия разходи на 125 кубиков мотор 10 на 100,двутактов мотор никога,ако има да кара някои зад теб диша само димляци.

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
        А къде мислиш да го карах основно? Ако е за града и основно по път едно от първите 2. Ако е за извън път по-често - dt-то.
        Първите са 4-тактови и не стават за гора защото са слаби.
        Аз търкалям машина с двигателя на ХТ-то, 40к (по 10к на сезон) и работи все още разкошно. Разход около 3.
        Двуктовият ще прави повече.
        Хондата също казват че е добра и на мен машината като цяло ми харесва повече от ХТ-то.
        Хонда CR125 я препоръчваш основно за градско и за каране по път ! (смях в залата)
        Ти тоя мотор поне на снимка да го беше намерил да видиш за ко иде реч.
        Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Моя грешка, сори. Мислех че говори за Honda XR125
          Или поне аз хр-а имах предвид.
          Чукча писател... [emoji4]
          Враг усраине

Коментар

Като че ли xt-ти повече ми е хванало окото ,но ме притеснява това че е 4т и дали да не дойде слабо ,но аз и без това сигурно ще го карам повече в града ,защото не ми остава време. Иначе благодаря много.

Коментар

Еми около 11 коня май беше този двигател.
              Пробвай това дето си харесал и ще разбереш.
              За града са ок, за гора са малко!
              Враг усраине

Коментар

Еми ще ми супер, защото ще ми е първо ендуро, а и нямам много време за гората, а и сякаш 4- те такта ми харесва повече по- рядки ремонти а деугите два мотора са повече А гора и по резки сякаш.

Коментар

Не препоръчвам honda cr125 за първи мотор мотора не търпи грешки аз имам cr125 и е доста палав 120кг съм и ме изправя на задна гума а преди всичко се мисли за екип защото мотор се прави но човек не!
                  eat my dust

Коментар

ХТ-то си е идеално за града - то това си e основното му предназначение.
                    Слабичко е наистина но аз вече 4 сезон го ползвам непрекъснато за придвижване до работа (всъщност далеч не само за това) и ако беше толкова нетърпимо да съм го сменил отдавна.
                    Сега чакам да се строши, че да го сменя за по-голямо, ама то не ще.
                    Аз съм ~70 кила и се справя.
                    То не че моето е точно Ямаха ХТ но дихателчето е от този модел.
                    Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                      ХТ-то си е идеално за града - то това си e основното му предназначение.
                      Слабичко е наистина но аз вече 4 сезон го ползвам непрекъснато за придвижване до работа (всъщност далеч не само за това) и ако беше толкова нетърпимо да съм го сменил отдавна.
                      Сега чакам да се строши, че да го сменя за по-голямо, ама то не ще.
                      Аз съм ~70 кила и се справя.
                      То не че моето е точно Ямаха ХТ но дихателчето е от този модел.
                      +1 за XT
                      eat my dust

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X