Здравейте ,ще си взимам първо ендуро и четох тук там теми и се спрях ма няколко мотора и ще се радвам да ми помогнете с избора с вашия опит. Моделите са: Honda cr 125 '99, Yamaha xt 125 '05и Yamaha dt 125 '05. Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за избор на ендуро.
Свий
X
-
От: Помощ за избор на ендуро.
А къде мислиш да го карах основно? Ако е за града и основно по път едно от първите 2. Ако е за извън път по-често - dt-то.
Първите са 4-тактови и не стават за гора защото са слаби.
Аз търкалям машина с двигателя на ХТ-то, 40к (по 10к на сезон) и работи все още разкошно. Разход около 3.
Двуктовият ще прави повече.
Хондата също казват че е добра и на мен машината като цяло ми харесва повече от ХТ-то.Враг усраине
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеА къде мислиш да го карах основно? Ако е за града и основно по път едно от първите 2. Ако е за извън път по-често - dt-то.
Първите са 4-тактови и не стават за гора защото са слаби.
Аз търкалям машина с двигателя на ХТ-то, 40к (по 10к на сезон) и работи все още разкошно. Разход около 3.
Двуктовият ще прави повече.
Хондата също казват че е добра и на мен машината като цяло ми харесва повече от ХТ-то.
Ти тоя мотор поне на снимка да го беше намерил да видиш за ко иде реч.Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007
Коментар
-
ХТ-то си е идеално за града - то това си e основното му предназначение.
Слабичко е наистина но аз вече 4 сезон го ползвам непрекъснато за придвижване до работа (всъщност далеч не само за това) и ако беше толкова нетърпимо да съм го сменил отдавна.
Сега чакам да се строши, че да го сменя за по-голямо, ама то не ще.
Аз съм ~70 кила и се справя.
То не че моето е точно Ямаха ХТ но дихателчето е от този модел.Враг усраине
Коментар
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеХТ-то си е идеално за града - то това си e основното му предназначение.
Слабичко е наистина но аз вече 4 сезон го ползвам непрекъснато за придвижване до работа (всъщност далеч не само за това) и ако беше толкова нетърпимо да съм го сменил отдавна.
Сега чакам да се строши, че да го сменя за по-голямо, ама то не ще.
Аз съм ~70 кила и се справя.
То не че моето е точно Ямаха ХТ но дихателчето е от този модел.eat my dust
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар