Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепене на капак на водна помпа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лепене на капак на водна помпа

Някои може ли да ми каже с какво лепило или метал мога да залепя капака на водната помпа на сузуки Рм250 2001/02. Пробвах с течен метал не може сълзи по малко и ме притеснява да не избие по време на движение . Ако някои е имал такъв проблем ще се радвам да сподели за някакво решение.

От: Лепене на капак на водна помпа

Заварявали сме с аргон,и си държеше без проблем.

Коментар

Аз съм от Монтана и тук няма никои които да лепи с аргон ако имаш някаква възможност да ми кажеш към кои мога да се обърна

Коментар

А течен метал?
        eat my dust

Коментар

Първоначално публикуван от Yoannn Преглед на мнение
          А течен метал?
          На изуст ли си пишеш или само за да отбележиш повече мнения? Още в първия пост пише, че колегата е пробвал с течен метал и не става
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Не helik аз съм пробвал и е ставало и то където има бензин
            eat my dust

Коментар

С течен метал съм лепил цилиндър на Хускварна ТЕ610 , залепи се и нямаше проблеми , но има значение какъв е течният метал , до каква температура издържа , и най-вече подготовката преди залепване.
              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                С течен метал съм лепил цилиндър на Хускварна ТЕ610 , залепи се и нямаше проблеми , но има значение какъв е течният метал , до каква температура издържа , и най-вече подготовката преди залепване.
                Много точно.
                Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Мога да препоръчам 2-компонентно лепило Sunfix. Изглежда като 2 блокчета пластелин - жълто и синьо, смесва се с голи ръце и се нанася като пластелин, но след 2 часа става "камък", много е здраво и държи на жега. Лепил съм цилиндър на скутер с него и държеше до последно, а за равнение Poxypol-a протече почти веднага.
                  За малко да забравя да кажа, че със Sunfix с баща ми залепихме спукано котле с водна риза и издържа цяла зима.

Коментар

Пробвай с лепило pascofix

Коментар

Силикон виктор йенз мисля, че се казва не съм 100% сигорен но като идеш в магазина и кажеш ще те опътят 14лв г/д струва скъпичко е и е малко като грамаж, но ще ти свърши работа със сигорност

Коментар

Аз също съм лепил капак на водна помпа с такова.Един път го правиш и забравяш.

Коментар

Със сигурност заварка с аргон ще е най-доброто решение на проблема, правиш го веднъж и забравяш, другото е компромис....не си заслужава експеримента...........а и не вярвам в Монтана да няма подобни занаятчии. Аргонаджии има в тенекеджийските работилници където правят ударени коли.....там най-лесно ще намериш такива, ако ли не, поне ще те насочат към такъв...........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X