Някои може ли да ми каже с какво лепило или метал мога да залепя капака на водната помпа на сузуки Рм250 2001/02. Пробвах с течен метал не може сълзи по малко и ме притеснява да не избие по време на движение . Ако някои е имал такъв проблем ще се радвам да сподели за някакво решение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лепене на капак на водна помпа
Свий
X
-
От: Лепене на капак на водна помпа
Първоначално публикуван от Yoannn Преглед на мнениеА течен метал?SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
С течен метал съм лепил цилиндър на Хускварна ТЕ610 , залепи се и нямаше проблеми , но има значение какъв е течният метал , до каква температура издържа , и най-вече подготовката преди залепване.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнениеС течен метал съм лепил цилиндър на Хускварна ТЕ610 , залепи се и нямаше проблеми , но има значение какъв е течният метал , до каква температура издържа , и най-вече подготовката преди залепване.Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
Коментар
-
Мога да препоръчам 2-компонентно лепило Sunfix. Изглежда като 2 блокчета пластелин - жълто и синьо, смесва се с голи ръце и се нанася като пластелин, но след 2 часа става "камък", много е здраво и държи на жега. Лепил съм цилиндър на скутер с него и държеше до последно, а за равнение Poxypol-a протече почти веднага.
За малко да забравя да кажа, че със Sunfix с баща ми залепихме спукано котле с водна риза и издържа цяла зима.
Коментар
-
Със сигурност заварка с аргон ще е най-доброто решение на проблема, правиш го веднъж и забравяш, другото е компромис....не си заслужава експеримента...........а и не вярвам в Монтана да няма подобни занаятчии. Аргонаджии има в тенекеджийските работилници където правят ударени коли.....там най-лесно ще намериш такива, ако ли не, поне ще те насочат към такъв...........
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар