Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Husqwarna 125 :(

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Husqwarna 125 :(

Здравейте колеги имам проблем с Husqwarna та ми ( не дава хубава иска като ритна леко и не дава никаква иска като ритна силно и дава горе долу някаква иска някои ми казват че е от магнета други от запалването смених доста неща по нея и не може и не може а пък ако запали прекъсва когато и дам газ в дъно а като подавам плавно газ горе долу е по добре надявам се някои да може да ми помогне защото наистина искам да я подкарам а не мога и да намеря части за нея ( Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DFF4089F-B8EC-475E-BFD1-BC209F15B0ED.jpg
Прегледи:3
Размер:143.7 КБ
ID:6063174Натиснете снимката за да я уголемите

Име:937A498A-3057-4ECC-9797-2165D693594E.jpg
Прегледи:2
Размер:171.2 КБ
ID:6063175Натиснете снимката за да я уголемите

Име:D3A3F690-9B4A-43C1-A2ED-3BE6E40158A2.jpg
Прегледи:1
Размер:181.2 КБ
ID:6063176Натиснете снимката за да я уголемите

Име:A6CE0F52-B748-4E21-A1CB-C92815A54070.jpg
Прегледи:3
Размер:134.1 КБ
ID:6063177

От: Проблем с Husqwarna 125

Надявам се, че Ицо живота ще се включи в темата, защото в последно време го наблюдавам да се придвижва с такава машинка
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Само да попитам , рекет ли ще плащаме , или правиме реклама ала Стойчков? Иначе проблема на мотора е елементарен.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
        Само да попитам , рекет ли ще плащаме , или правиме реклама ала Стойчков? Иначе проблема на мотора е елементарен.
        Май по-скоро изглежда, като реклама в стил "доктор хонориз кауза"
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Надявам се някои да може да ми помогне

Коментар

Първо: махни този стикер символ на рекета , второ: ако искаш да ти отговарят , започни да пишеш с главни букви , точки , запетайки .... , и аз покрай моторите не се бях научил , ама малко по малко се научих.
            По темата: мотора има ли филтърна кутия и филтър , проблемите говорят за липса на тези неща , двутактов мотор не може да работи правилно без филтър , дори може да се счупи.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Миро моят е 250,магнета може да няма нищо общо,моят е само с три проводника,двата влизат в бобина-комутатор и един за фар,моят модел е WRK тоест по хард от WR,магнета е Испански,елементарен на принципа на сузуки адрес.Проблема на въпросния wr се установява чрез илиминации,подред по ел веригата.Между другото този 125 трябва да е модел 87г или 86,на каплите пише.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                Миро моят е 250,магнета може да няма нищо общо,моят е само с три проводника,двата влизат в бобина-комутатор и един за фар,моят модел е WRK тоест по хард от WR,магнета е Испански,елементарен на принципа на сузуки адрес.Проблема на въпросния wr се установява чрез илиминации,подред по ел веригата.Между другото този 125 трябва да е модел 87г или 86,на каплите пише.
                Може и да е така, не твърдя обратното, но мисля че си в час и можеш да помогнеш на колегата
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Така през екрана няма да стане,само Ути Бъчваров може,но като начало може поне малко да се закачим за нещо,мисля че би било добре малко снимки в близък план на магнет,звезда,комутатор,да видим какво влиза,какво излиза.

Коментар

Еми ако нещо да направя клип и да го изпратя на някои по Skype,иначе ще направя снимки на магнета от близък план

Коментар

И тук можеш да качиш клип. На всички ще ни бъде интересно.
                      Последно редактирано от pecoo; 28-07-14, 00:52.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X