Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой кара под прозореца ми ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой кара под прозореца ми ?

От известно време насам наблюдавам как срещу прозореца ми се е изградила нещо като крос писта и някой върти кръгчета с кросови мотори. Все ми се ще да се запозная, но съм твърде срамежлив а и мотора ми не става за такъв тип каране. Живея до последната спирка на тролеите в Люлин, а "пистата" е от другата страна на околовръстното, където изсипват пръстта от строежа на детелината на магистрала "Люлин" при разклона за Банкя. Ако някой от вас кара там да пише

До: Кой кара под прозореца ми ?

Бряя, от толкова години съм в Люлин и да не знам, че има писта
    Satan, ти да не живееш в "Китайската стена" (бл. 369 - 70 - 71 и т.н.)?

Коментар

Точно там

Коментар

да взема да мина да я видя тая писта след работа
        [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
        [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Satan Преглед на мнение
          Точно там
          Тийнедйджърските ми години минаха в 370, по-точно само между 12 и 7 през нощта...
          всъщност родителите ми сега са там, аз емигрирах в 8ми...

Коментар

То не е писта просто някой кара по бабуните на поляната зад околовръстното, но доста редовно. Ако минавате пишете да се запознаем ...

Коментар

то пистичка има във Филиповци! от въпросната поляна тръгвате нагоре по реката и там от другата страна на квартала до гората се намира!!!там карат едни пичове от филиповци и най-вече едни малчогани(бъдещите шампиони)!!!
              та сигорно някой от тях си видял!!!
              В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Аз имам един подобен случай... апартамента ми се намира на булеварт Вардар до спирката на метрото Вардар и срещу блока ми има един паркинг с нещо като травопост (отдушник на метро станцияте) насредата, и там паркира един TTR, за който знам само ,че много брамчи . Към 4-5 часа днес пак запали и фръкна на някъде, та... много ми е любопитно кой е този ездач?! Много бих искал да се запознаеме... Ако някой има информация нека пише тук.
                Последно редактирано от Daniel Gyorev; 26-10-07, 19:53. Причина: Допълвам
                KTM Fen

Коментар

На въпросното място в Люлин карат едни момчета от отсрещната автокъща !! Жълто Сузуки РМ ???????

Коментар

Точно така Да не би да си ти ?

Коментар

НЕ съм аз едни приятелчета! Пистата се състои от три- четири НАСИПА!!

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                        Аз имам един подобен случай... апартамента ми се намира на булеварт Вардар до спирката на метрото Вардар и срещу блока ми има един паркинг с нещо като травопост (отдушник на метро станцияте) насредата, и там паркира един TTR, за който знам само ,че много брамчи . Към 4-5 часа днес пак запали и фръкна на някъде, та... много ми е любопитно кой е този ездач?! Много бих искал да се запознаеме... Ако някой има информация нека пише тук.
                        Колега,ездача с TTR-а,за който се интересуваш е DEIAN от форума!
                        [url]http://www.offroad-band.com/[/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X