Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Симсон с 3 цилиндъра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Симсон с 3 цилиндъра

https://www.youtube.com/watch?v=97rk068W4FY В това клипче е показан симсон с 3 цилиндъра. Някой правил ли е така симсона си и ако го е правил как е го е правил ?

От: Симсон с 3 цилиндъра

Това е заводско едва ли има как да го направиш има много малко бройки изкарани от завода от този модел имаше и още експериментални такива машини на симсон 70кубика 90кубика заводско.

Коментар

Първоначално публикуван от ivannik2701 Преглед на мнение
      https://www.youtube.com/watch?v=97rk068W4FY В това клипче е показан симсон с 3 цилиндъра. Някой правил ли е така симсона си и ако го е правил как е го е правил ?
      Това ми звучи като Вартбург

Коментар

Много интересно, не бях виждал такъв Симсон.
        Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
        Това ми звучи като Вартбург
        Нормално е, защото и Вартбург-а е трицилиндров.
        Yamaha WR 200

Коментар

Гледах клипове с два цилиндъра изглеждаха много добре, мисля че ако сега ги произведат със същото качество с което ги знаем преди 90г. ще убият китайските скутери и евтиния внос "втора ръка"!

Коментар

Цените на частите за симсон са подобни, като тези на японските скутери. Поне тук в Бг, като е ясно, че частите за "японците" идват от Китай. Но много хора /повечето в селата/ си карат и поддържат симсоните.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X