Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4х4 намаляваме а Ендурото се увеличава :-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

еее то като има гресьорки и баба знае
    лошото е че по новите мотори нямат а и кросовите също
    явно искат хората да си продават резервните части
    че то за XR-а сигурно почти резервна част рядко им се е случило да продадат
    на yz400f който имах преди бяхме му сложили и гресьорки но на някои от местата не станаха много добре.

Коментар

В сервизните книжки направо трябва да зачеркнат и водоструйките ,аз си мисля че от нея ми се скапа електрониката.
      Е.....може да и е дошло времето де!
      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
      MG Racing Team

Коментар

тъкмо се връщам от кат

противно на всички очаквания, пререгистрирах си мотора без грам проблеми. познавачите преди това ме съветваха за мигачи, огледала и т.н., пък тогава да се пробвам. дори даваха 1000%, че от първият път няма да успея.

е, извадих късмет и вече съм със софийска регистрация.

благодаря ви за ценните съвети по подръжакта. записах си ги дори в телефона, за да са ми под ръка по всяко време за пазаруване.

имате ли любими магазини за подобни 'аксесоари' в софия? където произхода на стоката да е гарантиран, както и качеството.

още веднъж, много ви благодаря за ценните съвети

Коментар

Мото Бум са вносители на МОТОРЕКС линията за мотори
          от там може да си вземеш шпрей за верига и масло за филтър

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600
            Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
            Първоначално публикуван от mitkov
            Поразгледай си сервизната книжка на мотора там има отделено спициално внимание на тези неща
            В сервизната книжка направо пароструйката е зачеркната и е дадено човече, което си е извадило маркуча
            Кой маркуч бе адаш?
            Онзи от гаража бе адаш За другият не е споменато нищо.
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Galabin
              Зависи от мотора Жоро.Аз моя го мия на пароструйка, но имам гресьорки навсякъде и след това веднага го гресирам.Досега-никакъв проблем!
              Така е, затова тези по-старите мотори ги уважавам. А новите: "Давай газ до Бургас" и .... толкоз!
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Ми тогава що не караш некой харли деивидсън от 45 та година

Коментар

I am back...Искам да честитя новата предобивка на собственика. Наистина як мотор. Митков а ква е тая модификация на ДР-а ? Да не би да говориш за РС ?

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                    Онзи от гаража бе адаш За другият не е споменато нищо.

Коментар

Бе как за другия да не е споменато нищо
                      нали на сума ти места пише
                      Карайте внимателно
                      Носете винаги предпазна екипировка
                      Никога не караите под влияние на алкохол или наркотици

Та тва точно за предпазване на всички подробности е написано
                      включително и маркучите

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                        Бе как за другия да не е споменато нищо
                        нали на сума ти места пише
                        Карайте внимателно
                        Носете винаги предпазна екипировка
                        Никога не караите под влияние на алкохол или наркотици

Та тва точно за предпазване на всички подробности е написано
                        включително и маркучите
                        .........и въобще не карайте мотор , ако не сте мазохисти!
                        offroad фен
                        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

еее точно тва пък никъде не го пише
                          мотора може да бъде и не чак толкова опасен
                          вижте например тия и най лудите фри стайлъри и други

карат всеки ден и то на ръба и пак много рядко получават някаква по сериозна контузия
                          бе Божа работа както казват някой
                          по принцип обикновенно разни шемети дето до вчера и колело не са карали а днеска искат да стават майстори на спорта правят разни изпълнения с които злепоставят моторите.
                          Сега като бяхме на австрия на нашия домакин баща му на 74г човека пенсионер гледам го с навехната ръка
                          викаме му кво стана вика като кацах с делтапланера леко се ударих
                          представяте ли си и тва е човек на 74 години
                          а ние тука още от на 30 пусками шкембетата и се държим като некви мноого пристаряли пенсионери
                          че то ако толкова са чак опасни моторите значи от всички шампиони по света по мотоциклетизъм трябва един до старост да не доживее
                          а това въобще не е така
                          най често млади и суперамбициозни и свръхгорди от себе си хора за които надценяването е начин на живот ги правят щуротиите и после моторите били виновни
                          тука при нас от тези дето се пребиват с мотор почти никой няма който преди да се пребие да е бил трезвен.
                          и после пак мотора е виновен
                          верно има ситуации от които само по чудо може да се измъкнеш
                          но и чудеса се случват и то много често
                          Господ обича смелите иначе кво да стоим в къщи и да плетем плетки АААМИ ако се убодеш на иглата

Коментар

милене ако имаш възможност съветвам те да си вземеш мотора на морето с тебе
                            казвам ти голям кеф ще си изкараш
                            аз вече на море ако не си взема и мотора не ми се ходи
                            е с жената и децата като съм не го взимам
                            ама пък си взимам маунтинбайка
                            разглобявам го на части и го прибирам в багажника на вектрата
                            там като ида си го сглобявам
                            и си обикалям насам натам
                            с мотора като се ходи е хубаво да се иде на някое по затънтено място че да не пречиш много много на хората
                            плажът между обзор и къмпинг луна ако знайте колко бензин съм унищожил там
                            между другото там е перфектно място да се направи ендуро затворен кръг по пясък
                            на крайморие също става надвечер няма много хора но плажа е малък
                            има и още няколко места
                            хеее веднъж даже леко поразкъртих защитените дюни на перла
                            но тогава още не беше толкова стегнато
                            най важно обаче е след като караш по крайбрежната ивица ако се намокри мотора с солената вода да го измиеш до края на деня ОБИЛНО с сладка вода
                            щото иначе не мож го позна след няколко дни
                            а за да не го миеш може да потренираш преминаване през брод на някоя река дето се влива в морето
                            на плажа на обзор има една такава река
                            имам снимка как я минавам на задна през дълбокото
                            засилвам се вдигам леко мотора на задна и се бухвам в реката
                            в първия момент мотора изпада в аквапланинг но малко след това задната гума потъва и достига дъното ако нямаш достатъчно скорост или не си изправил достатъчно мотора не мож премина от там
                            голям кеф и хвърчи вода като за световно
                            тва са ми може би едни от най хубавите спомени от морето
                            препоръчвам ви горещо да ги пробвате
                            при каране по пясък също се развива много добра техника и физическа издръжливост
                            е мотора се скапва бързо
                            ама нали за това сте го купили

Коментар

Абе митиков я качи тази снимка.....пък ако не можеш ми я прати на майла, аз ще я кача
                              No bike - no fun!

Коментар

ще ти я пратя да я качиш
                                ама първо трябва на скенера да я кача щото е на снимка
                                тогава дигиталните апарати бяха само в ЦРУ на въоръжение сигурно
                                иначе е много яка трябва да ги кача наистина ще ви е интересно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X