Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM LC4-620

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • KTM LC4-620

    Имам малък проблем с КТМ-а при студен двигател машинката пали малко трудно примерно около 20 ритания но след това всичко си идва на място и пали от раз някой с подобен проблем

  • #2
    От: KTM LC4-620

    Ами мисля,че "не си му схванал чалъма".
    Пробвай като редуваш ритане на смукач с ритане без смукач !Припомпваш 2 пъти на декомпресор и риташ на смукач,после затваряш смукача и пак 2 пъти на декомпресор и веднага след това риташ.....би трябвало с 1-2 повтаряния на операцията да запали !

    Моя пали на смукач от РАЗ само когато навън е около 4-5 градуса и надолу ! ! ! При топло време дори и 1 седмица да не съм го палил на смукач НЕ ПАЛИ !!!И това при положение,че всичко (клапани,тоци и т.н.) е 6 .Винаги иначе го паля така-1-вия път изритвам на смукач-мотора "пропуква" махам смукача и ритам и мотора пали....ако след като е запалил видя,че се кани да изгасне-опъвам с 3-4сек смукача и после го затварям....и след това вече цял ден от раз без смукач.

    Тези машинки си имат малко чалъми с паленето (което вече си го разбрал,предполагам Но щом като веднъж запали всичко е идеал-мисля,че "проблема" е само в "процедурата" на студен старт!

    Успех -сподели какво е станало после

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X