Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki шампиoн!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki шампиoн!!!!

Абе пиЧове,вижте какво прави Suzuki в световния шампионат. Като цяло знам, че марката е една от най-купуваните и в Сащ и в Европа. Номер 1 е в мотокроса, пистовите и мотори на запад са номер 1 и в Англия например са едни от най-продаваните.
    Защо в Бьлгария е толкопва е толкова пренебрегвана марка.
    Стига с този KTM имам чувството че е станало мода .
    Дообра реклама ли? Какво ли?
    Последно редактирано от iva_kx; 13-09-07, 20:39.

До: Suzuki шампиoн!!!!

-сузуки са си супер..спор няма
    за 2 години ендуро шампионат..4 от шампионите са били със сузуки
    2005 та -оверал -бучаков СУЗУКИ DR350N
    Е1 -митков СУЗУКИ RM 125

2006 ТА - Е2 -борисов СУЗУКИ DRZ400 S
    Е1-митков СУЗУКИ RM125

така че..никой не е казал че са лоши..
    напротив ..и ние много им се кефим
    просто за в момента..нямат спортен модел хард ендуро..а тук основно такива дискутираме

Коментар

никой няма нищо против сузуки

аз също много уважавам тази марка и знам че правят супер изпипани и елегантни мотори.

за жалост нямат модел спортно ендуро което е подобно на CRF-X WR-F KLX и EXC но да се надяваме че няма да останат безучастни

много пъти сме говорили за това че като една марка е победила в дадено състезание незначи е е супер добра
      просто това е дело на цял екип, механици мениджъри състезатели рехабилитатори много пари и т.н.

виж колко малка е разликата в крайното подреждане на световното по мотокрос за 2007-ма, така че както сузики са станали шампиони благодарение на Стив Рамон и Кевин Стрийбос така и всяка друга марка е можела да постигне успех

1. Suzuki 618
      2. Yamaha 587
      3. Kawasaki 557
      4. KTM 540
      5. Honda 539
      6. TM 204

хонда да се засрамят

като стана въпрос за мотокрос вече е публикуван стартовия списък на мотокроса на нациите в щатите. около 35 нации са се събрали като много от тях са от южна америка, дори и българския отбор фигурира което мен лично ме учудва, дано наистина отидат.

http://www.motocrossmx1.com/lists.as...220&res_type=1

ще бъде супер ако евроспорт2 се наканят да го излъчат
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Да, знам че мямат аналогично ендуро но в нашия шампионат се карат много кросови мотори,а и вьв форума се говори доста за мотокрос .
        Идеята ми беше друга ,Сузуки е наистина пренебрегвана марка в Бьлгария и то не само за ендуро.
        За да си пьрви в световния шампионат и в европа и в сащ не е нужно само класни сьстезатели а и мотор които постоянно да се развива за което пьк помагат и Кармайкьл и Рамон.......да не споменавам Пастрана .

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение

ще бъде супер ако евроспорт2 се наканят да го излъчат
          Ако го излъчат според мен ще бъде може би най-атрктивното състезание на годината, ама да видим
          Иво Георгиев
          Gworkshop

Коментар

Идеята ми беше друга ,Сузуки е наистина пренебрегвана марка в Бьлгария и то не само за ендуро.
            ..прав си..
            сега като бяхме в гърция на тва състезание...мноо яко се караха сузукита...
            най вече от рмз450 модела ...чак взех и аз да ги позаглеждам

..между другото ..в картерите на рм-з то има оставени място за стартер..тоест явно обмислят ендуро вариант..но вече ..бая години а не са го пуснали ...от 250 ките пък рмз то е единственното дето фабрично си има бобина оставена за фар..ама няма да кажа с какъв цвят кабел излиза ....

вносителя на моторите сузуки за българия ..също ми се струва ..малко....неактивен..да не кажа ...пасивен.. ..но той си е прав за него си ..може би..защото наистина пазарът тук не е голям...ако се популяризира ендурото повече..може би това по бързо ще се промени..но....както и да е де

макар че ..все пак..можеше поне по..една шапка-фирмена да даде на шампионите дето са станали например със сузуки .....мечтиии мечти

Коментар

Ми това ?
              http://www.valentiracing.com/images/DRZ400EK7.jpg

http://www.motoraid.com.br/fotos/rmz-00.jpg
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                Тоз втория голям красавец
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

е DR-Z го знаем но той не е спортното или рейсингово ендуро което коментираме, по-скоро е от така наречените DualSport ендура. а второто не е мотор който може да си купиш от магазина на сузуки, най-вероятно е нещо преправено.
                  както и в световното ендуро има ъстезатели на сузуки но те не са DR-Z или RM-Z.
                  Последно редактирано от Краси; 15-09-07, 12:12.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнение
                    Ако го излъчат според мен ще бъде може би най-атрктивното състезание на годината, ама да видим
                    незнам дали си гледал последния кръг в холандия преди 2 седмици, уникално състезание беше, нашето в Севлиево ... нищо общо

пистата що годе равнинна, няма кой знае какви спускания и изкачвания, обаче, яко пясък, яко коловози и дупки, рулетки дълботи и изорани на няколко места, невероятна атракция !!!

Севлиевската писта може да е номер 1 в света ама няма шоу на нея, всеки си кара рането, няма никаква битка

това в холандия беше уникално за гледане дори и по ТВ

Коментар

Да бе, тази писта ми мязаше по-скоро на ендурова

Егати траповете, егати коловозите...
                      Интересното беше, че на няколко места по 2 алтернативни линии, които бяха доста различни една спрямо друга, и точно там ставаше най-якото шоу.

Имаше даже и женски мотокрос
                      DCRT®

Коментар

..вчера взех нов дигитален приемник за сателита..отваря всички..интересни програми -от аб моторс -моторс -дсф и тн..яка ..пиратска машина ... ...ще мога вече отново да следя тези състезания.. ...че сега като ви слушам..само ми текат лигите ..вие къде ги гледате тия състезания -по евроспорт 2 ли

пп..за да не е офтопик и ива ..да ме..резне...вива ла сузуки..мноо яки мотори

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                          пп..за да не е офтопик и ива ..да ме..резне...вива ла сузуки..мноо яки мотори
                          Че аз кога съм те рязвала Никогаш у живото! Долни инсинуации!

ПП: Сузуки рууулз
                          DCRT®

Коментар

ами знам ли..то никога не било късно ...
                            тай че ..рекох да се презастраховам

Коментар

Тькмо щях да "спомена" ,че сузуки направиха пьрвата кросарка инжекцион и вие сте орворили нова тема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X