Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda crm 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda crm 125

Сега на 22 сеп ще вадя А1 и съм се спрял на въпросната хонда обаче искам да си купя някоя по нова.Има ли няк'в шанс в бг да си намеря по нова от 2000година ?

От: Honda crm 125

Всичко е според - зависи. Може и да си намериш, може и да не си намериш. Проверявай в сайтовете, за продажба на МПС-та.
    Ако имаш познат който вкарва коли,мотори, може и да си намериш "НОВА" от към 2000 година.

Коментар

Добре си се орентирал въпреки,че аз съм с такава но от 94 година.Хубаво е да е по-новичка,но и еврата са им други
      Последно редактирано от jamamoto; 03-09-13, 16:32. Причина: Правописна грешка

Коментар

Аз имам от 1992 година и ме интересува дали двигателят на Honda CRM 125 и двигателят на Honda NSR 125 са еднакви,по точно бутало и биела,понеже не мога да намеря части и като търся ми излизат за нср.

Коментар

Не можеш да намериш части, за NSR?
          Около 2 седмици карах такова чудо и му трябваше ремонт... Той направо си плачеше, а в моя град има Мото Магазин и всичките неща, за NSR от там си ги набавяхме.
          Пиши от кой град си.

Коментар

Виж в Мотомедия аз от там намерих бутало.Питах на няколко места-нямаше.
            За CRM-а...страхотно разпределение на скоростите...1-2-3 къси точно такива каквито трябва да бъдат 4-5-6 достатъчно дълги за да се развива висока скорост от иначе сравнително слабия двигател.Често като съм карал разни машини и съм си мислил:ех да имаше още една скорост да се успокой мотора,при Хондата са го направили и 6-та е само за потдържане на скороста.Браво на инжинерите смятали са го на времето.

Коментар

здравеите колеги имам honda crm 125 която недържи обороти пали само на смукач дори и топла но след като запали започват да се дигат оборотите 7000 8000 когато подам гас заглухва иугасва много рядко дасе изреже когато махна смукача угасва почистих карборатора и отново същите проблеми каквоможе да му има помогнете поздрави иблагодаря предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X