Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пребоядисване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пребоядисване

Здравейте колеги ! Сезон 2013 започва след месец горе-долу и съм решил да свежна малко моторетката,мотора е beta rr50 2001,въпроса ми е как да сваля стара боя на пластмасите (страничните кори) и вобще как да ги пребоядисам и лакирам,благодаря ви предварително

От: Пребоядисване

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=148578
    Yamaha WR 200

Коментар

не ми помага колега,благодаря все пак,но ме интерсува като пластмасата е изгоряла от слънцето,и с каква шкурка се минава по-подробно

Коментар

Първоначално публикуван от jamaikann Преглед на мнение
        не ми помага колега,благодаря все пак,но ме интерсува като пластмасата е изгоряла от слънцето,и с каква шкурка се минава по-подробно
        Като не ти помага, ще се научиш да се изказваш правилно!
        В предишния си пост питаш как да махнеш боя от пластмаса и аз ти показах начина.
        Yamaha WR 200

Коментар

Ако боята е хванала добре за пластмасите.... не е нужно да я сваляш цялата. Достатъчно е само да се матира, правиш поправки. Пръскаш филер, боя, лак......
          EXC TPI 2019

Коментар

И точно два въргала и до там. Старите побелели пластмаси се лекуват с нови. Това с боята след месец ще е в пъти по-грозно от издраскани и избелели пластмаси. Не се занимавай с глупости ами си събирай парите за нещо смислено.
            Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Избелелите пластмаси частично се освежават с пистолет за горещ въздух.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение

Коментар

Много по-бързо става с домакинска тел за съдове и пластмасата под чешмата. Изпробвано.
                  Yamaha WR 200

Коментар

Какво ви е мнението за видеото което постна колегата ?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                      Там където е побеляло... цвят няма да получи освен млечно бял и може би в много малък % ще опита да стане цвета на пластмасата.
                      С жулене..... става, но много по бързо се зацапват надраните пластмаси от колкото гладките.
                      А питането е за боядисани пластмаси, така, че на този етап си остава ново боядисване или нови пластмаси.
                      EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                        Там където е побеляло... цвят няма да получи освен млечно бял и може би в много малък % ще опита да стане цвета на пластмасата.
                        С жулене..... става, но много по бързо се зацапват надраните пластмаси от колкото гладките.
                        А питането е за боядисани пластмаси, така, че на този етап си остава ново боядисване или нови пластмаси.
                        Най-евтин и лесен вариант- търкане и после облепване с фолио. Аз така направих целия мотор и няма грижи.
                        Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от jamaikann Преглед на мнение
                          Какво ви е мнението за видеото което постна колегата ?
                          Точно това упражнение съм го правил! Става много добре !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X