Здравейте, фенове на Екстремното Ендуро! Отварям нова тема, защото през 2012г., ланкахме в онази за Греъм Джаевис 2011. Та, мисълта ми е да ползваме тази за коментари, клипове, залози и др., защото остава малко до първата надпревара за 2013г. През втория уикенд на 2013, ще бъде даден старта на " The Tough One". Стартовият списък е готов- http://www.worevents.com/latest-news...e_hard_enduro/ . Основните лица са ни познати. Предстои да наблюдаваме Дейвид Найт с 4-ри тактовата Хонда. За мен, лично ще е много интересно, как ще се справи. Чинела би преположил, че ще е трети, след Джарвис и Уокър. Това в същност, е моето предположение. Ванката сам ще врачува. В листа виждаме и изненадата от Покрива на Африка- 16 годишния Уейд Янг. Вече е при батковците и на чужда територия. Джарвис има официалната подкрепа на завода Хусаберг, Найт е вече с Хонда, Джони спечели малкото братче на гореспоменатата надпревара, все нови факти които правят предположенията по- сложни. Това се случи през 2012г. - http://www.redbull.com/cs/Satellite/...21243149073626 . Скоро ще научим и за 2013г. Поздрави и Весела Нова Година!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Extreme Enduro-2013
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Extreme Enduro-2013
Първо, поздравления за хубавата тема!!!
Второ, тук прогнозите са много трудни, но едно е сигурно, че в челната петица ще са все англичани.
Аз залагам на:
1. Греъм Джарвис
2. Дейвид Найт
3. Джони Уокър
4. Пол Болтън
5. Бен Хемингуей...
Дори се изкушавам да разменя местата на първите двама.
Трасето на това състезание е много гадно, сняг, лед, кал, вода.... и ТОЧНО поради тази причина съм заложил на 3 от старите кучета с огромен опит ТУК.
Джони е бърз, но тук мотокрос техниката няма да му помогне, ама хич.
Другото което е важно, кой е НАЙ-ТОФ, ами това е безспорен факт, Дейвид Найт.
-
Започва, утре сутрин в 10 часа българско време започва първото за годината хард ендуро състезания в Англия - Уелс Tough One!!!
Хайде, по темите има доста хард карачи и разбирачи, чак ме е срам да си запаля мотора на пролет, нека видим и техните прогнози.
Коментар
-
Да ви объркам прогнозите
!!!
Както Дейвид написа в профила си на "другото място"-
"Press Release: just to let everyone know I will NOT be riding the Tough 1 as me and emma are due our first baby that weekend. Cheers"offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
-
Не съм от разбирачите
, но имайки предвид споделеното от Гъб и прочетеното в една "друга тема" залагам- 1-ви Пачароза
, 2-ри Живота
и 3-ти Гъби, ако се реши де. Последният да ме извини, просто има да свиква още с Берга
. Поздрави!
Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016
Коментар
-
Мнение на Греъм, кой ли пък е той, за предстоящото начало на " Биг севън"- http://www.enduro21.com/index.php/co...w-year-same-me. Енджой!Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016
Коментар
-
Ха сега, имаме ли новина или не? Иначе казано, няма такава. Моята прогноза и тази, на Чинела, се сбъднаха. Разликите произлизат само заради липсата на Дейвид Найт.
Чинел, голем си! Пак позна. Приятната изненада е третият в кр.класиране. Отново маладьож, но фирмен състезател на Газките и с впечатляващи резултати от 2011г.та до днес. Който желае да се запознае с Danny Mccanney, да използва гооглето и посети сайта му. Енджой, годината започна!Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016
Коментар
-
Мариане, няма драма в хард ендурото никъде по света, дори и у нас!!!
Ако машината издържи и жена ти не роди, класирането се знае предварително.
Чакам видеоматериал от самото състезание, за да изпадна в нирвана.
Коментар
-
Миналогодишното Roof of Africa сякаш изненада не само мен.
Ще го споделиш, нали ?Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеЧакам видеоматериал от самото състезание, за да изпадна в нирвана.
Коментар
-
Да, и мен ме изненадат, но беше само една изненада, на фона ня цялата година.Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнениеМиналогодишното Roof of Africa сякаш изненада не само мен.
Ще го споделиш, нали ?
И да, разбира се, че ще го споделя, аз никога не съм можел да пазя тайна....
Коментар
-
1. Греъм Джарвис (Husaberg) 03:05:02
2. Джони Уокър (KTM) 03:13:56
3. Дани McCanney (Gas Gas)
4. Пол Болтън (KTM) 03:18:39
5. Алфредо Гомес (Husberg) 03:10:10
6. Бен Хемингуей (Beta) 03:12:29
7. Фабиен Planet (Sherco) 03:13:23
8. Уейн Braybrook (Sherco) 03:17:17
9. Шави Галиндо (Husaberg) 03:21:08
10. Алекс Уиг (Gas Gas) 03:23:10 ...
Покривът на Африка бе изненада, но щеше да бъде супер- изненада ако победителя бе 16г руснак, например. Не искам да умаловажавам успеха на Уейд Янг, но нека не забравяме че той е южноафриканец. Може би това е една от причините да се справи с навигацията без проблем, да не предполагаме нещо повече. Поздрави!Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016
Коментар
-
Кратко видео, колкото да ме настърви- http://www.redbull.com/en/motorsport...-the-tough-one.Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар