Здравейте колеги!
Съвсем нов съм във форума и до сега не съм имал никога ендуро или друг тип off road мотоциклет.
Много ми харесва Хонда Доминатора и съм мераклия да си купя такъв.
По мое наблюдение цените на всички мотори са по-ниски през зимата и мисля утре (събота 15 декември) да гледам 1-2 от въпросните машини.
Има ли възможност някой от вас да дойде с мен да види мотора защото нищо не разбирам от ендуро?
Ще съм изключително много благодарен и ще почерпя разбира се
От София съм и мотора, който ще гледам се намира в центъра.
Знам, че от днес за утре трудно някой ще има възможност да се освободи, за това питам може ли да напишете на какво да наблегна при огледа на Доминатора (освен да слушам за шумове в двигателя)? От 1994 е и е с ел. стартер и манивела. Това по-добре ли е или по-зле?
Телефона ми е: 0884454010
Благодаря предварително за съдействието и подкрепата.
С уважение и пожелание за хубав край на седмицата.
Съвсем нов съм във форума и до сега не съм имал никога ендуро или друг тип off road мотоциклет.
Много ми харесва Хонда Доминатора и съм мераклия да си купя такъв.
По мое наблюдение цените на всички мотори са по-ниски през зимата и мисля утре (събота 15 декември) да гледам 1-2 от въпросните машини.
Има ли възможност някой от вас да дойде с мен да види мотора защото нищо не разбирам от ендуро?
Ще съм изключително много благодарен и ще почерпя разбира се

От София съм и мотора, който ще гледам се намира в центъра.
Знам, че от днес за утре трудно някой ще има възможност да се освободи, за това питам може ли да напишете на какво да наблегна при огледа на Доминатора (освен да слушам за шумове в двигателя)? От 1994 е и е с ел. стартер и манивела. Това по-добре ли е или по-зле?
Телефона ми е: 0884454010
Благодаря предварително за съдействието и подкрепата.
С уважение и пожелание за хубав край на седмицата.
Коментар