Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто ново Мз 251

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чисто ново Мз 251

Здравейте колеги , та исках да ви питам , скоро ми предложиха мз 251 чисто ново (до толкова, доколкото е купено 91-2 ра год и не е карано , и стои в гараж) е има някой и друг навъртян километър , но 500 км какво са . 800 лв е цената , да се чудя да взема ли тази "нова-стара" машинка или не защото имам идея да го откарам на село и да сложа едни таралежки ...

От: Чисто ново Мз 251

Малка поправка цената е 1000 лв , а километрите 5000 не 500

Коментар

Като прибавиш към 1000-та лева сумата, с която ще го направиш ''да изглежда'' като ендуро, /гуми, калници, кормило по-големи или малки пиньони /, олекотяване-осакатяване то, тя ще се доближи до сумата на едно истинско ендуро напр. DT, CRM, TS-125 и тн.

пп. А тези 5000км ме връщат 20 години назад, когато имах ETZ-251 и точно на тези километри скъса веригата, която се заклини на предния зъбак и изрони втора скорост....
      Силата е нищо без контрол.

Коментар

Аз търся МЗ 251 за дядо ми.. Тази на 5000 км къде се намира ?? Може ли да ми дадете телефон на човека, който

Коментар

Колега моля ако не купуваш тази МЗ-тка да ме насочиш към продавача, защото искам да взимам на дядо такъв мотор !

Коментар

Ако нямаш достатъчно пари, за да си закупиш друг мотор от прототипа ендуро, заслужава си да вземеш 251 да си го джъткаш.

Коментар

Re: Чисто ново Мз 251

Една не лоша немска машина, ама 1000 левчета са й много. Виж 700-750 по са иди-дойди...

Коментар

Аз покарах няколко години ЕТЗ 251. Готина машинка, но си е шосеен мотор. Ако ще се кара из гората, по-добре е нещо японско 125 2Т. Хем е по-леко, хем окачването е предвидено специално за това, мощността е пак 25-6 коня (ЕТЗ-то е 21 к.с.). Има ги за по 1000-1500 лв.

Това го казвам, защото един приятел имаше Yamaha DT125R. Карал съм я и това ми е мнението.

Виж - ако имаш 6-700 лв и няма изглед да събереш повече, тогава и МЗ-та става.
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

MZ-ката е класика. Имал съм такъв и бих взел отново само ако е неразличим от нов, плескам го с грес целия и го забутвам в гаража. Като имам време някоя слънчева събота и неделя го изкарвам на почетна обиколка и го прибирам пак. Всяка друга експлоатация на такъв мотор е неподходяща. Тоя тролейбус в гората няма място.
                  2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                  Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X