Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е то Ендуро според медиите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Що е то Ендуро според медиите.

И защо се разказвали вицове за полицаите !!!
    Че, да ви разкажа нещо де!Имам съседи и приятели двама братя,единия горски,другия полицай.Двамата са много готини и весели хора.
    Горския веднъж ме пита,дали съм знаел какво е "Чисто и просто".Викам ,незнам.Той ми отговаря-къпан полицаи бре!
    Абе,викам, горски,стига си говорил така бе,брат ти нали е полицай!Горския ми отговаря.Абе брат ми е ама, си е полицай бе Джарта !!!
    Последно редактирано от Петьо Джартов; 06-04-12, 20:01.

Коментар

Полицаите си спазват техните си процедури по случая.И честно казано хич не ме интересува какви са.Въпроса тук е за некадърното изказване на някои си там журналист.
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Сереко,качи се утре на мотора малко да изпуснеш парата ,че бая си я насъбрал.Внимавай обаче със дясната ръчка колко я навиваш и от къде минаваш,че току виж те засякъл някой фоторепортер от Черноморски фар и в понеделник на първа страница да пише:Един от грабителите на банката в София засечен в Странджата посока Малко Търново/ходи да закопава сака с парите/

Коментар

Първоначално публикуван от evelin d Преглед на мнение
          Сереко,качи се утре на мотора малко да изпуснеш парата ,че бая си я насъбрал.Внимавай обаче със дясната ръчка колко я навиваш и от къде минаваш,че току виж те засякъл някой фоторепортер от Черноморски фар и в понеделник на първа страница да пише:Един от грабителите на банката в София засечен в Странджата посока Малко Търново/ходи да закопава сака с парите/
          Напротив ,парата си изпускам всяка вечер в леглото с жената.
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Бе, донякъде са прави.
            Вчера един доктор ми даде хубави хапчета за сърцето, май помагат. Утре тука ще ми покажете кое лостче за какво е, ще се облека в правилната броня, ще го яхна, сигурно в мътната охранителна камерка ще изглежда даже красиво и правилно.
            След два часа криминалистите ще пуснат рулетката, и ще кажат колко метра ме е хвърлило на два метра от старта, преди да ме утрепе.

Което обаче за мене означава само че някой неграмотен министър на МВР, трябва да се върне към идеята на Жоро Хаджиев. А именно: в МВР да се назначават достатъчно хора с ДОСТАТЪЧНА мотоциклетна подготовка, за което може да им бъде оказана напълно адекватна помощ. За останалата железария - също.
            А то е донякъде дразнещо, когато хора с униформите на МВР (също като на пожарникарите и спасителите), изпадат в паника, само защото съм паркирал върху някоя пряспа с 20 градуса крен. Би трябвало да знаят че е далече от опасния.
            Но не го знаят, както и куп други дреболии. От което пък мене ме е страх.
            Май от началото на 80-те в парижката Бърза помощ има доктори на ендуро, тях ги и пращат на инфарктите. Задръстванията не ги спират. Вече имаме противопожарни гранати, които могат да се натоварят на мотоциклети, по няколко - пак няма да им пука от задръстванията. Толкова и трябва - разликата между живите и умрелите.
            Остава само въпроса за връзката между тях и нас, по който въпрос се работи в момента. Не е просто, но и толкова сложно не е, помолихме специалисти, сега четат и пишат.

П.С. А на Чинела за противомедийните ритници съм реално благодарен, въпреки непрякото ми отношение към журнализЪма. Но там само хубава келнерка може да ни е посредник ...
            Последно редактирано от Стефан; 06-04-12, 23:41.

Коментар

Криминалистите разкриха още, че мотоциклетът, който са използвали бандитите, е кросов мотор, а лепенката "Enduro" издава, че е специализиран предимно за офруод състезания. Само професионални моторджии могат да се справят с управлението на такъв вид мотор, смятат запознати с мотоспортовете.

Просто гениално.Тази написана простотия доста ме развесели,а лепенката на която пише Ендуро направо уби петела с лопатата
              .Да продължим по нататък,относно професионалните моторжий,в една друга статия по същата тема прочетох че тези професионалисти изпуснали целият плик с парите защото преминали през дупка на пътя,значи да светна малко и профИсионалистите криминалисти на Супер Цецко че не търсят в правилната посока,от тук следва че не са професионални моторжий а обикновенни аматИОри и мотора няма да е с лепенки Ендуро а може да е обикновен Балкан 50 с надпис CRF примерно,защото мотор специализиран в Офроуд състезания с лекота би се справил с една улична дупка.

Последно редактирано от hristo jivota; 07-04-12, 00:53.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                Криминалистите разкриха още, че мотоциклетът, който са използвали бандитите, е кросов мотор, а лепенката "Enduro" издава, че е специализиран предимно за офруод състезания. Само професионални моторджии могат да се справят с управлението на такъв вид мотор, смятат запознати с мотоспортовете.
                Абе колеги , аз пък се чудех до сега, защото всички като идем да караме някъде в балкана , падаме и се трепем като кучета, пък то , ето каква била работата... НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИЛ С ТЕЯ МАШИНИ !!! Те са само за ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Аз се чудя, защо практикувам - падам - ставам, падам - ставам .... . Ще се отказвам , значи от тая работа с ендурото и ще я оставям на '' Профитата" хахахаха

П.п Искренно се разсмях да ви кажа, такива простотии само в нашата мила татковина може да се видят и чуят. Хубаво са си го казали хората: "Обичам родината, но мразя ДЪРЖАВАТА " ....
                Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Добре, че не са чели ето тази тема
                  Представете си какви заглавия щеше да напишат

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=142119

Вероятно нещо от рода на "Тинейджър с ендуро ограби банка"

Коментар

Тези журналисти май са объркали професията си, а да си журналист, нали трябва Яко да бурайш и да ти работи фантазията за да си измисляш куп глупости.
                    (че мотоциклетът, който са използвали бандитите, е кросов мотор, а лепенката "Enduro" издава, че е специализиран предимно за офруод състезания)
                    А ако мотора беше пистов, сигурно щяха да кажат, че Българската конкуренция на Valentino Rossi или че, са състезатели от клас Moto Gp! ОФфф, тъпа работа не гледам вече, Новини защото само глупости, тази случка я разбрах от Приятели, а Банките - какво става с Охранителите? Всичко е объркано няма едни хора който да са си на мястото и да си тежат както камъка на местото! ....

Коментар

Време е всички бивши и настоящи участници по ендуро състезанията в България за период от 3-4г назад да бъдат проверени. Дано шампионите си имат добро алиби (или адвокати)

Няма ли някоя снимка от някоя камера да се види какъв е мотоциклета? Щом се е видяло лепенка "ендуро" едва ли е било съвременно ендуро. Предполагам че е било нещо от старата школа. Не че това омаловажава глупостите из статията.
                      Иван Маринов
                      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Бе, донякъде са прави.
                        Вчера един доктор ми даде хубави хапчета за сърцето, май помагат. Утре тука ще ми покажете кое лостче за какво е, ще се облека в правилната броня, ще го яхна, сигурно в мътната охранителна камерка ще изглежда даже красиво и правилно.
                        След два часа криминалистите ще пуснат рулетката, и ще кажат колко метра ме е хвърлило на два метра от старта, преди да ме утрепе.

Което обаче за мене означава само че някой неграмотен министър на МВР, трябва да се върне към идеята на Жоро Хаджиев. А именно: в МВР да се назначават достатъчно хора с ДОСТАТЪЧНА мотоциклетна подготовка, за което може да им бъде оказана напълно адекватна помощ. За останалата железария - също.
                        А то е донякъде дразнещо, когато хора с униформите на МВР (също като на пожарникарите и спасителите), изпадат в паника, само защото съм паркирал върху някоя пряспа с 20 градуса крен. Би трябвало да знаят че е далече от опасния.
                        Но не го знаят, както и куп други дреболии. От което пък мене ме е страх.
                        Май от началото на 80-те в парижката Бърза помощ има доктори на ендуро, тях ги и пращат на инфарктите. Задръстванията не ги спират. Вече имаме противопожарни гранати, които могат да се натоварят на мотоциклети, по няколко - пак няма да им пука от задръстванията. Толкова и трябва - разликата между живите и умрелите.
                        Остава само въпроса за връзката между тях и нас, по който въпрос се работи в момента. Не е просто, но и толкова сложно не е, помолихме специалисти, сега четат и пишат.

П.С. А на Чинела за противомедийните ритници съм реално благодарен, въпреки непрякото ми отношение към журнализЪма. Но там само хубава келнерка може да ни е посредник ...
                        Ама, то миналата или по-миналата година направиха едно такова звено към Медицинска Академия май. Оборудваха ги с едни електриково-зелени БМВ-та. От тогава не съм чул/чел нищо за тях обаче.

Коментар

Моторът е бил Honda CBR 929 RR с надписи "Enduro" по него за маскировка....За това са изпуснали парите, когато е минал през дупка...
                          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                          Златомир Попов - Forry

Коментар

Да са живи и здрави ! Да си ги харчат с кеф . Това са истински Робин Худ-овци ! Хвала на такива хора , които взимат от богатите и раздават на бедните ! Не са ги изпуснали , а са ги дали на нуждаещите се . Банката я е охапала бълха .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                            X