Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да разбера ЕХС или SX е ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да разбера ЕХС или SX е ??

Взех си Ktm 450, но искам да знам ЕХС ли е или SX ? 2005 година е ,с фар има стартер, и 6 скорости , има ли някакви отличителни белези , по които да разбера?Благодаря предварително !!

От: Как да разбера ЕХС или SX е ??

Първоначално публикуван от runner6 Преглед на мнение
    Взех си Ktm 450, но искам да знам ЕХС ли е или SX ? 2005 година е ,с фар има стартер, и 6 скорости , има ли някакви отличителни белези , по които да разбера?Благодаря предварително !!
    Ендуро- EXC.
    Yamaha WR 200

Коментар

[IИ на мен така ми каза човека , от който го взех , но в талона пише SX

Коментар

EXC ти е мотора, просто е объркано.
        Yamaha WR 200

Коментар

SX е кросов и няма възможност за регистрация, няма светлини и е с кик стартер(по-новите имат ел.).
          Yamaha WR 200

Коментар

От кой град си да излъчим компетентно лице ?
            ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Мерси за информацията, мотора е в едно село до Чирпан

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                SX е кросов и няма възможност за регистрация, няма светлини и е с кик стартер(по-новите имат ел.).
                Недей да си толкова категоричен.В България всичко е възможно.До преди 3-4 години всичко можеше да се регистрира.Колко YZ-тки има с номера........!
                Искаш ли да видиш такъв SX който е с регистрация,фар ,стартер и 6 скорости.Ама ми се иска да се обзаложим първо!!!

Коментар

.Искаш ли да видиш такъв SX който е с регистрация,фар ,стартер и 6 скорости.
                  Може и да има, но само на хартия/документи/.
                  Gas Gas ec 250

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Недей да си толкова категоричен.В България всичко е възможно.До преди 3-4 години всичко можеше да се регистрира.Колко YZ-тки има с номера........!
                    Искаш ли да видиш такъв SX който е с регистрация,фар ,стартер и 6 скорости.Ама ми се иска да се обзаложим първо!!!
                    Не се обзалагам, понеже съм убеден че българина е способен на всичко. За 6-та скорост и фар съм чел, знам че е възможно. Но според мен тази операция се обезсмисля откъм труд и финанси...
                    Yamaha WR 200

Коментар

Че що да се обезсмисля...ако ти изпадне супер изгодно някой SX и има някое ЕХС да се разпродава на части...един приятел така направи ! Получи се едно мощно ендуро
                      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                        Но според мен тази операция се обезсмисля откъм труд и финанси...
                        Това е сега 2012 год.защото вече е пълно с евтини ЕXC-та.А преди 4-5 години ги нямаше и хората даваха кинти да си сложат стартер.
                        Мой приятел купи от КТМ целия кит за стартера и струваше 1200лв.Има също и скорости ,не знам колко струват.
                        Всичко има и може само да му се иска на човек.

Коментар

А някакви белези, при които мога да разбера какъв е ? И пише ли някъде на цилиндъра колко кубика е ?

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            +1. Пресен пример, преди седмица сложих на 525 sx стартер и фар, а 6-те скорости бяха слагани малко преди това. А как да разбереш, виж номера на рамата, в нета има сайтове за проверка и ще ти излезе дали е Sx или Ехс (или поне би трябвало, не помня на КТМ-а дали вадеше модификацията, годината със сигурност).
                            Предницата на SX-а е 48мм на ЕХС-то е 43мм (освен ако не е някое фактори). ЕХС-тата имат ключалка между двата трипътника (на рамата).
                            Разбира се възможни са всякакви "copy-paste" доработки.
                            Разлика в цилиндрите няма.
                            Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Размера на предниците от последно ми мнение да не се чете. И ехс-то е с 48мм (благодаря на VaHko за напомнянето)
                              Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X