Взех си Ktm 450, но искам да знам ЕХС ли е или SX ? 2005 година е ,с фар има стартер, и 6 скорости , има ли някакви отличителни белези , по които да разбера?Благодаря предварително !!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да разбера ЕХС или SX е ??
Свий
X
-
От: Как да разбера ЕХС или SX е ??
Първоначално публикуван от runner6 Преглед на мнениеВзех си Ktm 450, но искам да знам ЕХС ли е или SX ? 2005 година е ,с фар има стартер, и 6 скорости , има ли някакви отличителни белези , по които да разбера?Благодаря предварително !!Yamaha WR 200
-
Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнениеSX е кросов и няма възможност за регистрация, няма светлини и е с кик стартер(по-новите имат ел.).
Искаш ли да видиш такъв SX който е с регистрация,фар ,стартер и 6 скорости.Ама ми се иска да се обзаложим първо!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеНедей да си толкова категоричен.В България всичко е възможно.До преди 3-4 години всичко можеше да се регистрира.Колко YZ-тки има с номера........!
Искаш ли да видиш такъв SX който е с регистрация,фар ,стартер и 6 скорости.Ама ми се иска да се обзаложим първо!!!За 6-та скорост и фар съм чел, знам че е възможно. Но според мен тази операция се обезсмисля откъм труд и финанси...
Yamaha WR 200
Коментар
-
Че що да се обезсмисля...ако ти изпадне супер изгодно някой SX и има някое ЕХС да се разпродава на части...един приятел така направи ! Получи се едно мощно ендуро"Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнениеНо според мен тази операция се обезсмисля откъм труд и финанси...
Мой приятел купи от КТМ целия кит за стартера и струваше 1200лв.Има също и скорости ,не знам колко струват.
Всичко има и може само да му се иска на човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеНедей да си толкова категоричен.В България всичко е възможно.До преди 3-4 години всичко можеше да се регистрира.Колко YZ-тки има с номера........!
Искаш ли да видиш такъв SX който е с регистрация,фар ,стартер и 6 скорости.Ама ми се иска да се обзаложим първо!!!
Предницата на SX-а е 48мм на ЕХС-то е 43мм (освен ако не е някое фактори). ЕХС-тата имат ключалка между двата трипътника (на рамата).
Разбира се възможни са всякакви "copy-paste" доработки.
Разлика в цилиндрите няма.Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар