Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Богдан Николов .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А най-накрая телевизията ще вкара всичко я в първа зала на НДК, я в Универсиада, за да се виждат хубаво рекламите отвсякъде. Както вкараха алпинизма, велосипедите, авиомоделизма и знам ли още какво. Даже и по футболните стадиони никой не го е еня кво става на терена.
    Време разделно. Който обича нещото става любител в класическия смисъл, който да го покажат в телевизора - "спортист".
    Аз май съм за физкултурата ..

Коментар

Стефане, те вкараха ендурото в зала "Берси" в Париж. Така е за съжаление, всеки се бори да оцелява, приятелю! А колкото до рекламите ... то е ясно. Какво му трябва на човек, да гледа реклами и да пуска SMS-и.
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от smyrfa
        Събине преди време спорихме за намесата на Федерацията в ендурото. Искам да ти се извиня тука че малко остро коментирах. Прав си че за сега няма нужда да се намесва във вашите дела. Но мисля че не трябва да се отрича че ако в бъдеще ще се прави нещо сериозно тя трябва да е вътре Поне аз така си мисля
        Не се коси, и аз реагирах остро и казах неща, за които съжалявам.

Коментар

Смърфе бях ти намислил да ти кажа много неща щото малко ме обиди
          ама сега като гледам ти май ще излезеш много наш човек.
          Все пак обаче не мога да се въздържа да отговоря на някои неща щото и за мене има болни теми.Например за потвърждаването на някои информации.Как си представяш някой да си признае нещо,това е все едно като видиш някоя мадама да ти прави мили очички да идеш и да я попиташ Я МИ КАЖИ ЯСНО ДА НЕ БИ ДА МА ХАРЕСВАШ как мислиш щте се потвърди ли информоцията
          Относно това че съм взмутен ами възмутен съм кок да не съм като познавам сума ти момчета които са готови да си дадат и последните стотинки но да участват в шампионата знаеш ли откога са ми зазвъняли да им търся бутала зъбчатки и прочие,и накрая кво отменяг се състезания.Много е лесно всичко да се оправдае с липсата на пари.И аз и ти знаем обаче че когато не искаш да направиш нещо намираш причини а когато искаш начини.Айде чао и не се сърди

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
            Скъпи СМЪРФЕ прочети внимателно написаното досега и ще видиш че тая информация я подаде ВЕНДО с него не се познавам лично и не знам откъде я има самия аз не вярвам да е точна
            Колеги ако не ми еточна информацията ,няма да я публикувам в цяла Бългория.Благодаря за доверието ви

Коментар

Вендо извинявай .Тая информация май наистина ще излезе верна и мойте източници казват че май има такова нещо даже вече разбрах и кой е човекът /някой/.Сори Вендо просто не ми се щеше да повярвам че може да се случи такова нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X