Вендо гледам че си ми писал че не си му звънял.Ами земи и му звънни и му кажи да вземе и да направи нещо по въпроса ако трябва и да не се раздават пари но да се облекчат организаторите шото май работата отива на разкапване
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Богдан Николов .
Свий
X
-
Да бе, дайте малко инфо, че не сме в час!Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Колеги ,няма нищо тайно тука извинявайте за неяснотата просто разбрах че Вендо има инфо за шампионата по мотокрос и той сподели че тази година много от организаторите на кръговете се отказват да ги организират първите два кръга вече били отменени.явно някой пак нещо е оплескал,явно Вендо е в час с проблема и ми се ще да сподели още неща с нас .Мисля че е крайно време нещата покрай БФМ да излязат от мъглата и да станат ясни на всички.Щото ако нещата там бяха като трябва в БГ отдавна щеше да има и ЕНДУРО и аматьорски и професионални състезания и много други неща както виждате такива работи не са се случили така че на мен ми е интересно защо това е така и ми се ще всеки който знае нешто по въпроса да го сподели ясно,досега всеки по близък до федерацията който съм попитал за нещо все така я извърта че накрая нищо не става ясно, какво толкова страшно има.На мен лично гн Николов ми изглежда свестен човек какво толкова са се наплашили незнам а вие
Коментар
-
Не съм много в час, но мисля че всичко опира до малкото средства, които правителството отпуска. До колкото разбрах някой ще карат в чужбина, но ако това се отрази негативно за българските състезания, хич не е добре. Не знам дали БН не е трябвало да вземе тежко решение в името на по добро бъдеще, примерно повече шум за Българи в чужбина за повече пари догодина.... когато нещата опират до политика.....
Коментар
-
Аз мисля че Вендо има в предвид че понеже /някой/ е в чужбина тук се отменят състезания с цел конкурентите му да не натрупат точкова преднина за шампионата в негово отсъствие за това бях толкова възмутен РАЗБИРА СЕ КАКВО ТОЧНО Е ИСКАЛ ДА КАЖЕ НЕ ЗНАМ АЗ ПОНЕ ТАКА ГО РАЗБРАХ.ВЕНДО ДАЙ МАЛКО ПОВЕЧЕ ИНФО
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар