Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд При на България, мотокрос MX1 и MX2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гранд При на България, мотокрос MX1 и MX2

Страхотно състезание , времето и трасето предразполагаха за това , Малко снимки от моя GSM .
    Публиката този път бе наистина много.
    Прикачени файлове
    Луд умора няма , само се поти !

Коментар

Стана страхотно състезание! Времето и трасето бяха идеални! Единственото което ме подразни, беше оградата с която бяха оградили цялото трасе, и на част от хубавите места за гледане бяха сложили рекламни пана, които скриваха пистата!
      Lesidren.com

Коментар

Първоначално публикуван от rfi Преглед на мнение
        Стана страхотно състезание! Времето и трасето бяха идеални! Единственото което ме подразни, беше оградата с която бяха оградили цялото трасе, и на част от хубавите места за гледане бяха сложили рекламни пана, които скриваха пистата!
        За рекламните пана съм съгласен, обаче оградата не случайно са я сложили (за доброто на публиката е все пак)

Айде де, никой ли не е снимал
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

ДА !

и мен страшно много ме издразни това, и не точно оградите, разбираемо е, ами това че е отрязан достъпа до много интерени места за наблюдение изобщо. остава за гледане голямата поляна на която имаше най-много хора (бившата централна трибуна) може би с цел да се съберат повече хора там и да кажат после колко много хора е имало. горе на рулетката заставаш зад оградата и какво виждаш, една реклама пред теб и дори каските на състезателите не се виждат. щом искат да съсредоточат публиката на едно място нека поне изградят трибуната за която се говори от 5 години. накратко казано вече няма близки и атрактивни места за гледане който са близо до самата писта много жалко, аз не обичам да гледам от 20 или 50 метра, ако ще е така по-добре да си седя у нас пред телевизора

за жалост несъм направил нито една снимка, беше ми писнало от Ерзберг да снимам и го ударих на запяне само, дано бъда извинен

ето тук има малко снимки http://www.motocrossmx1.com/photos.aspx?ct=1

и тук също
          http://www.mxworld.be/gallery/galler...osunday&pic=10

а ето и папките за сваляне
          http://www.mxworld.be/gallery/sevlievo-sat/
          http://www.mxworld.be/gallery/sevlievosunday/
          Последно редактирано от Краси; 20-06-07, 17:13.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            горе на рулетката заставаш зад оградата и какво виждаш, една реклама пред теб и дори каските на състезателите не се виждат.Вече няма близки и атрактивни места за гледане който са близо до самата писта много жалко, аз не обичам да гледам от 20 или 50 метра, ако ще е така по-добре да си седя у нас пред телевизора
            Точно поради тази причина, на вторите маншове прескочих оградата при ролетката и гледах състезанието от там!
            Съвсем друго е изживяването като гледаш от близо!
            Lesidren.com

Коментар

Сега разбрах какво имате предвид за оградите Наистина е гадно да зяпаш по-отдалеко и сигурно преживяването е било почти същото като аз, като го гледах по телевизията Пък може наистина организаторите да са искали да има повече публика пред бившата трибуна
              А като си спомня едно време как беше - лентите си бяха до самото трасе и ти стоиш точно до трасето, и ако се уцели да е прашно трасето и ако си истински фен, след състезанието си все едно си се въргалял по трасето - кафяв си целия от пепелак
              То и тогава аз винаги стоях под бившата трибуна, защото май оттам се вижда най-добре всичко (пък и кебапите бяха най-близко там )
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Гледах си състезанието от хотела, на биричка, ядки и 18 градуса по целзий. Май до тук ми се изчерпват предимствата. От там на сетне какво да ви кажа, вие се досещате вероятно. Сблъсках се с явлението и недоразумението наречено "ПЕТЪР ВАСИЛЕВ". Ей, тоя човек много обича да си вре носа там където не му е работа. Добър събеседник си беше поканил, професионалист човек, с удоволствие да му слушаш коментарите и анализите, но оня не спря да го прекъсва на най-интересното и не спря да го поправя , направо не беше за вярване, че го прави. Как от гледане на пет състезания стана толкова голям разбирач!? Толкова много глупости на куп по националната телевизия не бях слушал скоро. Няма да ви казвам само от мен колко м.йни отнесе.
                Иначе стана хубаво състезание, а Кайроли доказа, че към момента е най-добрият и атрактивен кросист в световния шампионат от всички класове взети заедно. Все повече се запечатва убеждението в мен, че първите 3-4 от МХ2, имат качествата да натупат и най-добрите от МХ1.
                Себастиан миналата година в МХ2 нищо не правеше с Кавата, а сега в МХ1 едва ли не е от лидерите. И като им гледам времената на обиколка и средната скорост за състезанието, съвсем ясно става, че в МХ1 просто няма истински карачи. Също и липсата на каквато и да е конкуренция на Евертс докато караше - говори за това. Липсват карачи от ранга на Евертс, Пишон, Кайроли, Карлмайкъл, Буба и пр.
                Дано Кайроли да премине догодина в по-горния клас. Заслужава да кара при т.нар. "крале"

Коментар

Защо сложиха около трасето огради и накараха народа да се чувства като затворници? Ами то какво да видиш през тази желязна ограда?
                  Да неговорим че на много места имаше и залепени по оградата плакати така че нищо не се виждеше от трасето!
                  Ходя често на състезанияи до сега не съм виждал и чувал за инцидент с публиката.
                  Естествено че прескочих оградата и следващия път ако е там пак ще я прескоча! Не си плащам за да гледам през желязна завеса!

Слагам и няколко снимки.. повечето са на Антонио Кайроли (ами пича направи най-добро каране от всички а е и голям симпатяга).
                  Прикачени файлове
                  born to be wild
                  Кольо Ковачев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X