Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Super Enduro World Championship стартира утре в Геноа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Super Enduro World Championship стартира утре в Геноа

Седмица след края на AMA Endurocross в САЩ, зрелището продължава в Европа. Утре в Геноа стартира Световния шампионат "на закрито", в който отново ще видим познатите имена от екстремното Ендуро. Естествено сериите няма да минат без Блазусяк.

Повече информация - тук

От: Super Enduro World Championship стартира утре в Геноа

Теди Блазусяк продължава с победите

Нищо ново под слънцето Коуди Уеб каза, че бил много близо до подиума в третия финал, ама не му достигнала скорост.

Коментар

Теди Блазусяк бе ненадминат и пред родна публика

Коментар

Битката за второто място май е била по-интересна Не, че нещо, ама само ми мина през акъла ей така. Този шампионат е само 3 кръга, дали няма шанс да дойдат и в България? Не е Night of the jumps, ама?

Теди Блазусяк спечели SuperEnduro шампионата

Коментар

Чудя се защо няма подробна информация,снимки,видео.Толкова са малко кръговете и такава информационна завеса,не е честно.Все се надявах жабите да го отразят,все пак Салвини се представи толкова добре,че заслужаваше поне в къщи да го споменат.С изключение на снимката с награждаването и два-три реда,друго нищо,срам.Пак ще трябва да крадеме информация,докато е възможно и не е незаконно,иначе невероятна битка беше,особенно както каза колегата по-нагоре,за второто място.А по въпроса за един кръг и в България,моето мнение е,че ще се справиме идеално с подготовката и посрещането на такива състезатели,погледнете само какви традиционни състезания се провеждат и каква им е организацията.Направо сме на сто процента готови.
          Beta 450 RR-Factory
          0039 3206052599

Коментар

Печелиш клипче с кафето

2012 SuperEnduro - първи финал - видео

Коментар

Първоначално публикуван от Ice_queen Преглед на мнение
              Печелиш клипче с кафето

2012 SuperEnduro - първи финал - видео
              Направо ме изненада колега,тъкмо се чудех със сутрешното кафе какво да гледам(че и безработицата ме е хванала),Гала или Иван Звездев.Благодаря и лек ден.
              Beta 450 RR-Factory
              0039 3206052599

Коментар

Първоначално публикуван от izoidesi Преглед на мнение
                Направо ме изненада колега,.....
                Ицка, този "колега" е колежка, ника и означава ледената кралица.
                Ма и ти си прав, колко "кралици" с жезъл се навъдиха напоследък, затова не те виня...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Ицка, този "колега" е колежка, ника и означава ледената кралица.
                  Ма и ти си прав, колко "кралици" с жезъл се навъдиха напоследък, затова не те виня...
                  Мерси Ванка за пояснението и много право говориш,но аз съм просто момче и зорлем Шпрехам италианския,та какво остава за Англичанския.Шегата на страна,извинявам се на колежката и черпя една виртуална греяна ракия.Действително в началото разглеждах подробно профилите и "великите" им писания и според това си избирах в кои теми да си хабя думите,но сега го карам по симпатия.
                  п.п.Още не мога да намеря подробности от финала,колегата Пепи от Испания покрай бебето,хептен ни забрави.
                  Beta 450 RR-Factory
                  0039 3206052599

Коментар

Мъничко ме е срам от Ледената Кралица, но едва сега забелязах че съм писал за това, но в темата за Ендурокрос- USA. Благодарско за видеото, чакам и още. Поздрави!
                    Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Стават грешки
                      Пък аз откога го дебна Теди, ама все не мога да го докопам за интервю

Коментар

Има ли видео от Финал 2? Не го намирам.
                        Последно редактирано от offar; 09-02-12, 11:36. Причина: Грешка
                        Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Първоначално публикуван от offar Преглед на мнение
                          Има ли видео от Финал 2? Не го намирам.
                          Освен тази рекламка,нищо сериозно и аз не намирам.

Някой ако намери нещо,нека пуска.
                          Beta 450 RR-Factory
                          0039 3206052599

Коментар

За съвсем друго нещо става въпрос, ама вижте клипчето - много е готино. Не си струва да правя нова тема за Le Teuquet 2012. -5 градуса, 1080 състезатели, миналата година победител беше Стийв Рамон, тази година е друг откачалка

Yamaha спечели плажното Ендуро състезание Le Teuquet 2012

Коментар

А и втория финал нещо не го намерих, ама ей го третия:

2012 Super Enduro World Championship - трети финал - видео

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X