ии защо е по - добра ?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Коя джанта е по-добра за кросовият ми мотор, 18 или 19 цола?

Свий

X
- 

От: коя джанта е по - добра за кросовия ми мотор 18 или 19 цола !1
Ако ще караш мотора на трасе 19-ката е по добра защото е по ниска и позволява да се кара мека дори и спукана.Ако караш мотора в гората според мен е по добре да е с 18-ка защото тяхните гуми са по високи и пазят каплата а и по високата гума има по добра возия за ендуро каране.Първоначално публикуван от lozen team Преглед на мнениеии защо е по - добра ?0888 074 049
 - 

На мене смисЪла ми беше такъв, аз имам уз 250 2001 ии е с 19 , но ми предлагат от вр 18 .. за това питам аа иначе човека я иска щото си намира гуми 19 по евтино !! ПИШЕТЕЕ ДА ВИДИМЕ КВО ДА ПРАВА !! Карам си го по балкана не по писти.
Коментар
 - 

След като не са проблем ще ми намериш ли 10 маркови кросови гуми 18 цола 110-100 в перфектно състояние за по 20лв бройката.Първоначално публикуван от vladi-asov Преглед на мнениегумите не са проблем ама попринцип ниамат толкова знацение знаци

Коментар
 - 

Как да ти го обясня на по разбираем език да го проумееш,дава ти 100лв защото толкова му струва само една гума,и след това започва да си кара с евтини втора употреба 19 ки,защото ги има навсякъде,18 втора употреба са проблем или на двойна цена и не в толкова добро състояние от 19.Първоначално публикуван от lozen team Преглед на мнениееми нз чуда се и аз кво да права дава ми и още 100 лв аа аз карам по балкаана демек не е по пистаа ии 18 ката била по добра
Коментар
 - 

От: Коя джанта е по-добра за кросовият ми мотор, 18 или 19 цола?
Първоначално публикуван от Десислав Цанков Преглед на мнениеИнтересно ми е кой те е учил да пишеш на български език?

Човекът иска гуми, а не химикалка... а относно езика... кой ли го интересува вече. В нета кирилицата отдавна е заменена с шлякавица.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар