Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha Super Tenere или Suzuki Dr 800

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha Super Tenere или Suzuki Dr 800

Здравейте,днес се регистрирах в тоя сайт и искам да попитам кои от двата мотора горе посочените си заслужава повече.
    Ще се използва предимно за асфалт и рядко оф роуд.
    Мерси предварително.

От: Yamaha Super Tenere или Suzuki Dr 800

В този раздел където си пуснал темата,може и да не получиш отговор поради причина че раздела е специализиран в по леките ендура,ето тук ще ти обърнат внимание.http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=335

Коментар

Един глас за Супертенерето от мен.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Супертенерето.Два цилиндъра ,по-плавна и спокоина работа на двигателя.
        Polaris Magnum 500
        Mercedes ml320

Коментар

Супертенере, това е по доброто от двата, ако питаш мен може да включиш в списъка и хонда африка. Успех!
          Поздрави: Николай Георгиев
          KTM 400 EXC

Коментар

Вчера имах възможност да покарам Yamaha Super Tenere 750, не съм карал Suzuki Dr 800 и нямам голям опит с ендурата, да не кажа никакъв, карам Доминатор основно в гората и честно да си кажа Ямахата ме впечатли изключително много, невероятно тиха и балансирана работа на двигателя, предполагам заради двата цилиндъра, никакви вибрации(сравнено с на Доминатора) добро ускорение - плавно, стабилно и послушно, добро поведение на пътя (асфалт) - не е необходимо да се бориш с мотора, страхотна возия и не е като камила, т.е. става и за по-нисички хора(малко въпрос на настройки де), та ако някога се запаля както трябва по моторизма за каране основно по асфалт и дълги дистанции Супер Тенере ще е!
            Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ

HONDA DOMINATOR 650NX

Коментар

Привет на всички , начинаещ съм както в сита така и в избора си на първи мотор спрял съм се на Yamaha XT TENERE , какво мога да очаквам от този мотор и как се представя в планини и низини какви масла бих могъл да използвам и въобще заслужава ли си .

Коментар

Първоначално публикуван от Adon.Gele Преглед на мнение
                Привет на всички , начинаещ съм както в сита така и в избора си на първи мотор спрял съм се на Yamaha XT TENERE , какво мога да очаквам от този мотор и как се представя в планини и низини какви масла бих могъл да използвам и въобще заслужава ли си .
                Погледни по нагоре,ще видиш къде ще намериш отговор на въпроса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X