Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ред Булл Ромениакс 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ред Булл Ромениакс 2011

Горещите страсти от Ерцберг леко отшумяват. И сега, като календар, идва друго голямо събитие в световното ендуро. Комшиите са готови да приемат ето тези състезатели- http://www.redbullromaniacs.com/for-...ing-list-2011/. Естествено ми направи впечатление липсата на фактическия победител от родеото.Това, за съжаление, значие че няма да се повтири двубоя от Австрия. Доколкото си спомням, Блазусиак участва през 2010 за първи път и нямаше успех. Тук http://www.youtube.com/watch?v=YMcLkW_fFqU са победителите от миналата година, а това http://www.redbullromaniacs.com/resu...day-4-overall/ , резултатите от Оувърол-а. Очаквам сериозна битка, която ще следя само от компа.
    П.П. Няма да има БГ участие или поне не видях в стартовия списък. Дали защото румънците не са доста крадливи
    Последно редактирано от viki terzieva; 14-07-11, 12:17.
    Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

От: Ред Булл Ромениакс 2011

Ако може тук да попитам David Knight защо не участва на Родеото и сега ще участва ли в Румъния?
    Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от offar Преглед на мнение
      Дали защото румънците не са доста крадливи
      Май не беше само това ...
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от offar Преглед на мнение
        Горещите страсти от Ерзберг леко отшумяват. И сега, като календар, идва друго голямо събитие в свтовното ендуро. Комшиите са готови да приемат ето тези състезатели- http://www.redbullromaniacs.com/for-...ing-list-2011/. Естствено ми направи впечатление липсата на фактическия победител от родеото.Това, за съжаление, значи че няма да се повтири двубоя от Австрия. Доколкото си спомням, Блазусиак участва през 2010 за първи път и нямаше успех. Тук http://www.youtube.com/watch?v=YMcLkW_fFqU са победителите от миналата година, а това http://www.redbullromaniacs.com/resu...day-4-overall/ , резултатите от Оувърал-а. Очаквам сериозна битка, която ще следя само от компа.
        П.П. Няма да има БГ участие или поне не видях в стартовия списък. Дали защото румънците не са доста крадливи
        Блазусяк (и КТМ factory teem) не взеха участие и в другите 2 екстремни състезания Hell's Gates и Tough One, и двете спечелени категорично от Джарвис.На Ромениакса трайл райдърите вече нямат такова предимство поради дългите и през повечето време скучни и бързи дистанции.Аз залагам на Лети.
        BTW: Двубой на Ерцберг нямаше, Джарвис мина покрай Тади все едно че е спрял.На мен лично това с пропуснатото CP ми изглежда нагласена работа.
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
          На мен лично това с пропуснатото CP ми изглежда нагласена работа.
          Май не само на теб....
          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
          0894328706

Коментар

Блазусяк (и КТМ factory teem) не взеха участие и в другите 2 екстремни състезания Hell's Gates и Tough One, и двете спечелени категорично от Джарвис.На Ромениакса трайл райдърите вече нямат такова предимство поради дългите и през повечето време скучни и бързи дистанции.Аз залагам на Лети.
            BTW: Двубой на Ерцберг нямаше, Джарвис мина покрай Тади все едно че е спрял.На мен лично това с пропуснатото CP ми изглежда нагласена работа.
            Съгласен съм с теб, миналата година Теди го сполетяха технически проблеми и , ако не се лъжа, травма на рамото. Но , дори и без тях, пак нямаше шансове за успех. Не е неговото състезание. Според мен, шансове за успех, имат цялата тройка от 2010, а именно- Крис Бърч, Греъм Джарвис и , твоя човек- Летенбихлер. И тримата имат опит като победители в Румъния. А може да има и изненада но, като гледам стартовия списък, едва ли.
            П.П. При пропуснатата контрола, Джарвис не се обърна и за секунда нагоре, където доста хора викаха и свириха с уста, за да види СП. Точно там не е място да зяпаш настрани, ама чак пък и за секунда не погледна. Просто, отсвири ситуацията, та много хора си направиха извод, като теб.

Коментар

Гледах ти клипа на Австрийската телевизия,много е хубав,Тади беше много умислен че не е първи и го победиха,после се радваше че му присъждат първото място, но не му беше кеф,просто усети, че има по-добър от него, а по клиповете наблюдавам и поведението на машините и ми се стори, че Хусаберга се държи по-стабилно от КТМа. Аз също си мисля, че работата е нагласена Джарвис умишлено да пропусне контролата, но е уговорка между фирмите, със сигурност нищо нямаше да го натовари да премине малко по-отгоре.
              Последно редактирано от viki terzieva; 14-07-11, 12:19.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                .Аз също си мисля че работата е нагласена Джарвис умишлено да пропусне контролата,но е уговорка между фирмите,със сигурност нищо нямаше да го натовари да премине малко по отгоре.
                А дано не остава такова впечатление у нас и след Ромениакса, щото Бърч е с КТМ 300 а Джарвис с Хусаберг 300. Лети е друга работа с Хъскито си.
                П.П. Промото за 2011 с кадри от 2010- http://www.youtube.com/watch?v=s-QfznNq20Y
                Последно редактирано от offar; 03-07-11, 11:35. Причина: Правопис

Коментар

На мен много не ми се вярва състезател като Джарвис да се съгласи на такива договорки , или някой да му нарежда какво да прави , освен ако не става въпрос за много пари. Изглежда вече , на Блазусяк ще му подбират състезанията и съперниците с които може да спори в пряк двубой.
                  В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                    На мен много не ми се вярва състезател като Джарвис да се съгласи на такива договорки , или някой да му нарежда какво да прави , освен ако не става въпрос за много пари. Изглежда вече , на Блазусяк ще му подбират състезанията и съперниците с които може да спори в пряк двубой.
                    Става въпрос за много пари
                    За който не е наясно: Марката Хусаберг от няколко години е собственост на КТМ, а ТЕ300 е 100% ЕХС300 с пластмаси на Хусаберг.Когато си фирмен пилот правиш това което ти каже този който ти плаща.Въобще смятам че от КТМ налагат една стратегия да накарат всички които ги мразят да купуват Хусаберг (т.е. пак КТМ), симпатизирайки на "прецакания" Джарвис. Тади също не печели нищо от тази ситуация.По-добре да бе загубил достойно (доколкото 2-ро място е загуба),отколкото милиони фенове да започнат да вярват че КТМ бутат напред галеното момченце с цената на всичко.
                    Абе въобще както и да го погледна, всичко ми прилича на един ПР скандал, а както знаем няма по-добра реклама от скандала.
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

В същност май от цялата работа лично за мен Тади губи най-много точно поради причината която споменава Гълъбин. А и като се вземе в предвид и че Тади не се пуска къде да е на състезание за разлика от Крис Бърч или Джарвис примерно и хората все повече започват да се замислят дали наистина не е галеното момченце.
                      Иван Маринов
                      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Май Теди има една основна задача - участията си в САЩ. Всичко останало е плънка, а Ерцберг му е домашното състезание и няма как да го пропусне, за разлика от всички останали.

И понеже темата е за Романиакс-а - по моите скромни наблюдения формата на състезанието няма много общо с триала, миналата година още след пролога се появи съобщение, че Теди си е контузил рамото, което беше много подходящ повод да се откаже още на първия ден ... то не че имаше смисъл да се напъва в оная сеч ...

Коментар

в момента предават прако от пролога тук:

http://www.redbullromaniacs.com
                          EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Коментар

Резултати към момента- http://www.redbullromaniacs.com/resu...icial-results/. Правят впечатление малките разлики. Борбата се очертава интересна. Ето едно хубаво видео от ден 1-ви. http://www.redbullromaniacs.com/video/videos-2011/.
                              Последно редактирано от offar; 18-07-11, 10:50. Причина: Допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X