Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Aeon cobra 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Aeon cobra 125

То не е казано че ще се дава газ до спукване,ще се кара в границите на нормалното!!!

Коментар

А някой знае ли какви са тайните на тези CR-ове в смисъл какви са (+) и (-) на тези модели всяко едно мнение ще ми е полезно,не криите нищо кой каквото знае да казва защото искам да знам всичко за машината която притежавам... благодаря предварително,отново !!!

Коментар

Първоначално публикуван от bigpapa Преглед на мнение
        А някой знае ли какви са тайните на тези CR-ове в смисъл какви са (+) и (-) на тези модели всяко едно мнение ще ми е полезно,не криите нищо кой каквото знае да казва защото искам да знам всичко за машината която притежавам... благодаря предварително,отново !!!
        CR- е куче здраво е ама трябва да го глезиш хубаво масло Както всеки мотор от този клас!! Поздрави!!
        eat my dust

Коментар

Първоначално публикуван от bigpapa Преглед на мнение
          Здравейте отново.Както по рано бях писал за този мотор AEON COBRA 125cc,та смених му скоростите и всичко е ОК,но нещо нежелано се получи с ангренажната верига издава неприятен шум в двигателя и все си мисля че е хлабава,та ако някой знае как се натяга моля да отговори.Много ми е СПЕШНО!!!Ще съм благодарен на всеки отговор.Благодаря предварително...
          Здравейте и от мен.Имам един бъпрос за Aeon Cobra ATV 107кубика,мисля че джигателя е същия като на моторите.Та и при мен блокираха нещо задните гуми и като отворих двигателя се оказа,че има скършени зъби на зъбчатките.Знае ли някой откъде мога да си закупя нови?Предварително благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от offroad_111 Преглед на мнение
            Здравейте и от мен.Имам един бъпрос за Aeon Cobra ATV 107кубика,мисля че джигателя е същия като на моторите.Та и при мен блокираха нещо задните гуми и като отворих двигателя се оказа,че има скършени зъби на зъбчатките.Знае ли някой откъде мога да си закупя нови?Предварително благодаря
            Да разбирасе познавам вносителите ако искаш драсни ми на лс!
            eat my dust

Коментар

ключ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X