Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Aeon cobra 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Aeon cobra 125

Леко ти е блокирал мотора
    Aprilia 125 1991
    Bashan 200c 2007
    Suzuki Vitara 1.6 16v 1993
    Suzuki Grand Vitara 2.5 1998

Коментар

Първоначално публикуван от gouk Преглед на мнение
      Леко ти е блокирал мотора
      Леко....

По темата: Другият път не си взимай аеън кобра ли е там как е не знам , а си вземи нещо Японско или Европейско.
      Последно редактирано от viki terzieva; 27-05-11, 17:06. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не знам"

Коментар

Не че нещо но го взех този мотор на никакви пари пък и частите са му евтини (бутало и сегменти са му 25 лв.)в сравнение с японските които са им по 100-200 лв.Но ще се ориентирам към нещо по свястно.

Коментар

Първоначално публикуван от bigpapa Преглед на мнение
          Не че нещо но го взех този мотор на никакви пари пък и частите са му евтини (бутало и сегменти са му 25 лв.)в сравнение с японските които са им по 100-200 лв.Но ще се ориентирам към нещо по свястно.
          Не че има голямо значениено и минималното капитало вложение във този мотор е загубена кауза,друг е въпросът ако си решил да се самоубиеш,защото така е направен че се разпада като го караш,виждал съм как му се разпадат главините на каплите.Частите са му евтини защото издържат точно седмица,сам си направи сметка дали ще излезне по евтино защото те не спират да се чупят и цикълът се повтаря до край.

Коментар

Здравейте отново.Както по рано бях писал за този мотор AEON COBRA 125cc,та смених му скоростите и всичко е ОК,но нещо нежелано се получи с ангренажната верига издава неприятен шум в двигателя и все си мисля че е хлабава,та ако някой знае как се натяга моля да отговори.Много ми е СПЕШНО!!!Ще съм благодарен на всеки отговор.Благодаря предварително...

Коментар

Никой ли не знае???!!!Моля Ви, който знае нека да сподели.Спешно ми е!!!

Коментар

Re: Aeon cobra 125

мани ги тия китайци

Коментар

Не че нещо но,аз питам дали някой знае как се натяга,а не да ми казвате дали да ги махна или да ги оставя,та яко знае някой нека да сподели а не събирам мнения какво да правя с моторчето то си е лично моя работа!!!

Коментар

Здрасти отново но този път с нов мотор HONDA CR 250 та искам да поразпитам малко за нея,като за
                    начало с какжо масло се кара знам че 2-тактово но по точно какво марка и т.н.защтото си нямам и понятие от такъв мотор,а който знае нека да разкаже всичко възможно за него,аахаа и през колко време се сменява маслото мотора е 95 година.Благодаря предварително.

Коментар

Здрасти отново но този път с нов мотор HONDA CR 250 та искам да поразпитам малко за нея,като за
                      начало с какжо масло се кара знам че 2-тактово но по точно какво марка и т.н.защтото си нямам и понятие от такъв мотор,а който знае нека да разкаже всичко възможно за него,аахаа и през колко време се сменява маслото мотора е 95 година.Благодаря предварително.
                      Колега , ако се разровиш във форума ще намериш отговори на тези (и много други) вапроси!!

П.П. Какво направи с „КОБРАТА'' ????

Коментар

Еееее благодаря на Господ,че се отървах от този китайски боклук продадох го наи-после....И един малко по такъв въпрос.Вие така форумците и маняци,които четете тези моите работи -какви моторетки карате вие и как се представят?

Коментар

Първо 250 2Т при това крос не е "евридейка", така да го кажем
                          Колкото до маслото за този мотор Motul добре ще му дойде (но е малко скъпичко 35-40 лева литъра) но и каквото друго да му сложиш пак ще е добре важното е да има да смазва и най-добре го карай само със синтетично или пуло-синтетично масло никога минерално!
                          Незнам за каква смяна на масло говориш при 2Т, но можеби си имал предвит маслото при скоростите, то несе сменява често спокойно можеш да си караш 1 година без да го сменяш (аз лично го сменям на 1 година)

Коментар

Мерси много колега ще го имам в предвид

Коментар

Бях чувал от някъде че ставало бутало от МЗ на HONDA CR 250 вярно ли е и много ли преправяне трябва за да пасне точно ???Благодаря предварително...

Коментар

Бях чувал от някъде че ставало бутало от МЗ на HONDA CR 250 вярно ли е и много ли преправяне трябва за да пасне точно ???Благодаря предварително...
                                Това бутало дори и да стане, как мислиш, че ще издържи на 10-11 000 оборота ???
                                Последно редактирано от speedrifter; 18-12-11, 15:25.
                                Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X