Обява

Свий
Няма добавени обяви.

50 кубиковите ендурота "ДВУТАКТОВО"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 50 кубиковите ендурота "ДВУТАКТОВО"

Здравейте, мисля да си взимам мотор може ли да ме светнете по 50 кубиковите ендурота ето и следните ми въпроси към вас.

1-как са като цена
    2-чупят ли се бързо
    3-заслужава ли си

Моля помогнете, благодаря

От: 50 кубиковите ендурота "ДВУТАКТОВО"

Не ангажирам никой с моето мнение.
    1.За цена ,може да видиш в сайтовете където се продават мотори .
    Наскоро продадох 50сс ендуро за сумата от 800лв. а мотора беше в много добро състояние .Виждал съм да се продават и по-скъпи 50 сс ендура в много лошо състояние .
    Увеличих кубатурата на 70сс и се представяше доста добре в гората .Става да караш в гората, но за мото писти или по-хард каране не става .
    Не си упоменал на колко години си ,аз го купих за синът ми който беше тогава на 15г. и го караше непрекъснато в гората .
    Относно чупенето, съм на мнение ,че ако се грижиш за един мотор и го поддържаш в добро техническо състояние , той ще ти служи вярно .
    Дали си заслужава само ти може да решиш .

Коментар

1 - Отвори mobile и ще си отговориш
      2 - Зависи от много фактори - конструктивни особености на съответния модел, поддържан ли е от предишните собственици, степен на износване на конкретната машина, правилна поддръжка от твоя страна както и условия на експлоатация, личните ти разбирания за дефиницията на "бързо" и разбира се производител (бягаи от made in China)....
      3 - На това само ти може да си отговориш. За мене не си, за 50 000 други си. Зависи от личните ти изисквания към машината и за това къде как и за какво ще я ползваш.
      Има цял раздел във форума - "избор на мотор" - не е зле да го прочетеш или поне темите които те интересуват за момента.

Коментар

Ами мотора смятам,да си го карам из града и от време в някое поле :Д и когато си искарам Б категория да мога да си го карам без проблем с категория М и затова се спрях на 50 c.c. не тарся барзина

Коментар

Първоначално публикуван от Martin11 Преглед на мнение
          Ами мотора смятам,да си го карам из града и от време в някое поле :Д и когато си искарам Б категория да мога да си го карам без проблем с категория М и затова се спрях на 50 c.c. не тарся барзина
          Явно не си претенциозен !Купувай си моторче каквото на теб ти харесва ,за да не обвиняваш след това други.

Коментар

Исках да ви попитам кам коя марка да се спра и колко пари е долУ-горе един хУбав мотор
            Последно редактирано от viki terzieva; 23-05-11, 16:36. Причина: долУ

Коментар

50 кубика- Априлия, Ямаха ДТ са добри
              Yamaha WR 200

Коментар

Искам да пипитам за 1000 лв мога ли да си купя мотор да е хубав долУ-горе,и колко пари ще ми излиза на месец за поддрЪЖка
                Последно редактирано от viki terzieva; 23-05-11, 16:37. Причина: правопис

Коментар

Имам такъв от 3 години и до сега проблем не ми е правило.Поддръжката му е постоянно смазване на верига и хубаво масло.Гори 2/100 и определено си заслужава.В гората с 110 кила никъде не ме е изоставяло.А и го взех преди 3 год за 600 лева

Коментар

Спрял сЪм се на Honda 50 ,

И на Aprilia RX 50,Suzuki rmx 50,Yamaha DTR 50,Yamaha DT 50
                    Последно редактирано от viki terzieva; 23-05-11, 16:39. Причина: "Съм" е глагол, а "сам" е прилагателно

Коментар

Колега те всичките са с един и същ двигател и Honda 50 кубиков нямат.Просто така пишат зашото Honda има модел CR а това е CRE.

Коментар

А надежни ли са

С 1 дума искам да попитам за 1 мотор и искам да го карам с М категория 50 ц.ц. Зверчета добри ли са и коя марка ми препоръчвате и до 1000 лв мога ли да си взема долУ-горе нов и хубав мотор.
                        Последно редактирано от viki terzieva; 23-05-11, 16:40. Причина: Правопис и пунктуация!

Коментар

За 1000 лева не може и нов, и хубав. Избираш си едното.
                          Ако искаш нов - купуваш си китайски, ако искаш хубав - стар, но японски : )
                          Това каква марка или модел са най-здрави - както писах и по-горе зависи от предишната и настояща поддръжка. Ако ще да си купиш най-здравия модел - ако предишния собственик го е превърнал в "кочина"..... Така и ако попаднеш на запазена машина от оплюван или стар модел и си я "гледаш", може да ти служи с години без да се наложат ремонти.
                          Прочети из форума - има страшно много информация за избора на мотор, проблемите, които се срещат при покупка на n-та ръка както и достатачно теми за конкретни марки и модели.
                          Ако очакваш някой да ти каже - "Тоя мотор е за тебе" - няма да стане или ако стане, почти сигурно е, че няма да е така. Малко като избор на жена - вземаш това, дето ти хареса, а после си кълнеш дните...
                          Последно редактирано от viki terzieva; 23-05-11, 16:44.

Коментар

Виж братле искам мотор да си го карам с "М" по асфалт и леко в гора и да е долУ-горе до 1200 лв с докУменти. Какво би ми предложил, това ми е последния вЪпрос

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
                            Последно редактирано от viki terzieva; 23-05-11, 16:45.

Коментар

Какво повече очакваш да ти предложат ?
                              Влизаш в сайт за авто-мото продажби и си харесваш!
                              Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X