Някой да помогне с предните пластмаси, или да ме упъти към съответните места, че съм супер нов и объркан благодаря ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha XTZ660 tenere - пластмаси
Свий
X
-
От: Yamaha XTZ660 tenere - пластмаси
Толкова объркан че не можеш да си зададеш въпроса правилно ли?С какво да ти помогнат?Да ти ги сложат ли, да ти ги свалят ли, да ти каже някой къде да си ги залепиш ли?Какво?Трудно ще е да получиш свестен отговор при оскъдната информация която си дал.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
-
Уфизвинете ме, бях абсолютно афектиран и реагирах малко първосигнално
Сорри, пичове. Така става въпрос за предните пластмаси, дето са на фара и приборите. Тези, дето като паднеш с XTZ660 първи се чупят
. Нов съм тука и малко не мога да си подредя мислите. Та не знам дали стават за лепене, защото аз доста пъти ги лепя и вече някак нямат естетичен вид, а за изливане на нови не знам дали става, пак не съм в течение, та единствения вариант май е да си взема някви читави втора ръка от някой, който е продал някой мотор. И въпросът ми е, ако знаете или имате такива пластмаси (спойлери или там както се казва), помагайте !!!
Мога да си ги монтирам, мога да си ги сваля, само не мога да си ги намеря. Гледах в Ибей и разни други сайтове никъде няма ... дано някой да е запазил нещичко.
Последно редактирано от viki terzieva; 31-01-11, 09:49.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от AngelofАйде бе хора помогнете... дайте акъл от де да ги взема или къде да ми направят отливки ... или нещо си ...0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Явно всички тенерета имаме един и същ проблем ... Пък моите са кажи речи здрави, ама нямат много естетичен вид.... Май трябва да ги снимам, за да кажете дали вършат работа и ако да, ДА ГИ ОТЛИВАМЕ !!!! Каквото и да значи.
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеМога да те пратя при приятел да ти ги отлее ако имаш от къде да вземеш за някой друг ден оригинални. Мога и аз да ги отлея. Може и заедно да си играем. Можеш и сам. Но трябват едни оригинали за някой ден.Последно редактирано от viki terzieva; 31-01-11, 09:52.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар