Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към колеги от София с 50/85сс ендура

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба към колеги от София с 50/85сс ендура

Здравейте,

От няколко дни жена ми прояви интерес към карането на ендуро.
    Предвид нейната височина и липса на опит реших, че трябва да пробва някое малко 50 или 85 кубиково ендуро.

Та молбата ми е към колегите с такива машини. Ако е възможно да пробваме 2-3 кръгчета и преценим дали наистина я влече, преди да тръгна да купувам.
    Благодаря.
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

От: Молба към колеги от София с 50/85сс ендура

125цата в гаража не върши ли работа бе? Тя не беше съвсем нисичка по спомен? Ако мислиш че става идвайте и ще ви водя на лека разходка по околните баири да пием бири.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      125цата в гаража не върши ли работа бе? Тя не беше съвсем нисичка по спомен? Ако мислиш че става идвайте и ще ви водя на лека разходка по околните баири да пием бири.
      С удоволствие Жоро, ама е 160см и не знам ще се справи ли със 125.
      Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
      Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Не си мисли, че 50cc ендуро са по ниски от повечето 125, а ако решиш да купуваш 50cc пиши на ЛС
        Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

И аз бях около 160 когато се учих на CRM 125,вярно момче,ама бях на 12,такаче по-добре да се пробва на 125

Коментар

Жоро да не се скръндзи, ами да предложи ХТ-то. Със сигурност е по-нисък, по-спокоен и по-добър вариант за първи крачки. Все пак е 4Т и няма да я стресне с някой изненадващ "скок".

п.с. Жоро, ако ще предлагаш бири по баири - и аз не съм карал 125 - да идвам ли?
            Honda XR600
            Kawasaki KLX650
            Honda XL600V Transalp
            +359 888 6З5 9З4

Коментар

XT- то е много тежък мотор за жена.
              Не знам колко кб.см. е ама по принцип всички са тежки.
              Yamaha WR 200

Коментар

ХТ-то на Жоро е 225 кубика, а за килограмите - не съм карал по-лек мотор. За жена е идеален! Ненапразно му казват "Планински траял"....
                Honda XR600
                Kawasaki KLX650
                Honda XL600V Transalp
                +359 888 6З5 9З4

Коментар

Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнение
                  Жоро да не се скръндзи, ами да предложи ХТ-то. Със сигурност е по-нисък, по-спокоен и по-добър вариант за първи крачки. Все пак е 4Т и няма да я стресне с някой изненадващ "скок".

п.с. Жоро, ако ще предлагаш бири по баири - и аз не съм карал 125 - да идвам ли?
                  Сероучето си е на щерка ми и тя като истински моторист хич не обича да си го дава. На коне са равни със 125 ката щото тя е с мотор ДТ и изобщо не е нервна , пък е и по лека.

И от кога са необходими писмени покани за бири по баири? Пък и за 125ци!
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Абе за на Ники жена му не знам, ама ще взема аз да дойда...
                    Последно редактирано от viki terzieva; 02-10-10, 09:35. Причина: Отрицателната частица НЕ се пише винаги отделно от глагола - например "не знам"

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                      Абе за на Ники жена му незнам, ама ще взема аз да дойда...
                      Ама след неделятя , че Сопот ни зове!
                      0888932647

Коментар

Брато аз мисля да си взимам 50cc,може ли да ме посаветваш мене ще сам ти доста благодарен Благодаря

Коментар

Брато слезна ли от черешата вече или така си пишеш?

А ако верно искаш някакъв съвет ще трябва да понапишеш някои неща за себе си и за мераците си. Че другите колеги от темата ги познавам лино , а тебе не мога да те разпозная под ника.
                          0888932647

Коментар

Така си пиша :Д.Ами аз сам 165 см висок,65 килограма,мотора ще го използвам за града и от време на време оффроад но лек,разполагам с около 1200 лв.За сега сам се спрял на Ktm EXC 1994 12 к.с.

Коментар

Ако съм разчел добре в кристалната топка , нямаш голям опит с моторите и търсиш малко и леко ендуро. В този ценови клас са Ямаха ДТ125 , Хонда МТХ 125. Надеждни, непретенциозни и добри моторчета. Препоръчвам ти двутактови 125ци за начало , главно заради простотата в обслужването. Пък като ги надрастеш ......

А ако нямаш годините и категорията нещата стават странни.
                              0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X