Малко ми e тъп въпроса, но искам да попитам няма ли начин да се изкара М категория на 15 години.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Категория за скутер
Свий
X
-
Категория за скутер
Последно редактирано от viki terzieva; 27-11-10, 12:53.[FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]Тагове: Няма
-
От: Категория за скутер
Можеш да изкараш курсовете, които са само теория и изпита. Когато навършиш 16г., тогава можеш да вземеш свидетелство за управление.Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
Коментар
-
Колега,ти можеш да си изкараш БЧК-то,медицински и всичките други работи ,които ги искат,можеш да си поченеш листовките,но няма как да ти дадат дипломата преди да си навършил 16, а и се иска и диплома!
ПП.Извинявам се за почти същия пост като на колегата, писали сме ги по едно време.Последно редактирано от viki terzieva; 27-11-10, 12:55.Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125
Коментар
-
Диплома за основно образование ли ще ми искат?[FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Коментар
-
Е, аз я имам тази диплома![FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от endur0 Преглед на мнениеМалко ми e тъп въпроса но искам да попитам няма ли начи да се изкара М категория на 15 години.
Коментар
-
Разбрах, може да изкарам категорията, но не мога да карам, докато не стана на 16, нали така?Последно редактирано от viki terzieva; 27-11-10, 12:57.[FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от endur0 Преглед на мнениеразбрах може да изкарам категорията но не мога да карам докато не стана на 16 нали такаZongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125
Коментар
-
Лошо, явно ще карам без М, докато навЪрша 16.Последно редактирано от viki terzieva; 27-11-10, 12:58.[FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар