Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ с избора на мотор!!!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Помощ с избора на мотор!!!

    Здравейте!За последната седмица пуснах доста теми,но никой не ми отговаря и с риск да стана досаден, отварям още една тема.Обаче супер много искам да си взема кросов мотор 125 или 250.Цял живот си мечтая да си имам такава машина и точно когато съм близо до осъществяването й,нямам никакъв късмет,затова моля за помощ по-вещите в тази област.Имам на лице около 2000 лв.
    Последно редактирано от viki terzieva; 02-06-11, 14:51. Причина: Правопис и пунктуация!

  • #2
    От: Помощ с избора на мотор!!!

    За тези пари предполагам ще се уредиш с 125-ица от края на 90-те години, когато са и последните нововъведения в двутактовата технология общо взето. Най-много предложения ще намериш за Yamaha YZ125 и Honda CR125.

    Коментар


    • #3
      От: Помощ с избора на мотор!!!

      Никой не Ви отговаря ,защото на хората им е писнало от такива въпросчета които в последствие се превръщат в спорове! Ако наистина "цял живот" си мечтаете за такъв мотор , би трябвало в периода на мечтата си (цял живот) да сте чели статии , форуми, мнения ,да сте посещавали състезания или дори да сте правили поне едно кръгче с мотор на приятел или познат... и само от гледане да разполагате с много информация за моторите !
      Ако не сте направили горе посоченото , започвайте да четете форума ,да гледате клипчета и т.н. ... освен това има толкова много мотори в продажба и толкова сайтове с обяви , все пак не е като преди 10 години (например) ... освен това сте сгрешили и раздела , просто пуснете обява в раздел "купувам" ,посочете условията си ,оставете тел. за връзка и това е ! Сбогом и успех !
      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

      Коментар


      • #4
        От: Помощ с избора на мотор!!!

        Поинтересувал съм се от горе посочените работи и всъщност съм се спрял на някои мотори,но за сега не мога да ги намеря в интернет или по-точно, ако ги намеря, са от другия край на България. Просто исках да видя някои по-компетентни мнения по този въпрос. Благодаря за отговорите !
        Последно редактирано от viki terzieva; 02-06-11, 14:52.

        Коментар


        • #5
          От: Помощ с избора на мотор!!!

          Аз нещо не разбрах въпроса точно какъв е, но ще се опитам да ти помогна. Както казва колегата за 2000лв. една 125-чка можеш да си намериш. Търсиш си по обяви, като ти хване някоя окото заминаваш с рейса нататък и ако ти харесва я качвай на влака и се прибираш с нея. Ако има кой да дойде дето поне е карал да я пробва е най-добре. Като я вземеш ще трябва да и смениш бутало- 250 лв. и най-вероятно още неща- верига, лагерчета, зъбаци за около 300лв. поне. (понеже никой не продава мотор с ново бутало, а с тия неща шега не бива, че после джоба много го боли)

          Иначе гледаш да пали лесно, да се реже като обезумяла на високи и да се вдига от газ и на трета, да няма луфтове по главини, шарнири и т.н. да не текат странни течности от двигател, радиатор и амортесьорите и собственика да е горд с мотора си и грижите, които е положил за него. А! и много в важно като минеш през локва да оставя не две а една следа и така.. после масло, бензин, много газ и по едно бутало на година. ... нали за крос говорим?

          Коментар


          • #6
            От: Помощ с избора на мотор!!!

            Да, за крос става въпрос, даже съм намерил едно КТМче 250 за 2300 с всичко сменено и вЪрви супер много,само гуми трябва да му се вземат.
            Последно редактирано от viki terzieva; 02-06-11, 14:51. Причина: Правопис и пунктуация!

            Коментар


            • #7
              От: Помощ с избора на мотор!!!

              Всичко е до късмет според мен,хубаво да има някой разбирач с теб за да ти помогне с избора и да ти каже кое е за смяна и как се държи мотора,Иначе отиваш гледаш,караш ако ти хареса го вземаш и се молиш да си улучил!
              Успех!!!

              Коментар


              • #8
                От: Помощ с избора на мотор!!!

                Благодаря,да се надявам че ще имам късмет

                Коментар


                • #9
                  От: Помощ с избора на мотор!!!

                  И аз до преди година се чудих и накрая си взех honda cr 125-1995г.железен. Според мен не взимай ktm,защото частите са поне два пъти по скъпи от на японците.Това е моят съвет към теб.
                  Васко

                  Коментар

                  Активност за темата

                  Свий

                  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                  Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                  Зареждам...
                  X